Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez irmc » niedziela, 10 wrz 2006, 22:06

HALLO ,HALLO-co tam słychać u naszego socjo-poli-filo???? Nie było mnie trochę w mieście i nie wiem , czy już doszedł do siebie.A co u Przema? Już mu coś udowodnili???
irmc
Twardziel

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 11 wrz 2006, 06:01

abyss napisał(a):Jak mnie pan report przekona, że P.Pawliszcze złożył zawiadomienie na Policię dzień wcześniej niż sam to rzeczywiście zrobił to jestem w stanie udzielić wywiadu.
Po raz kolejny powtarzam.. nie wierzę pannu. Tak nie wolno, simply :evil:

A jakie to ma znaczenie, czy zawiadomił w środę, w czwartek, czy w piatek?
Jednej redakcji taki jeden zawodnik proces wytocxzył, bo napisali, że kolo naparzac chciał dziennikarza. Sęk w tym, że dziennikarz też zgłosił to na policji...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report » poniedziałek, 11 wrz 2006, 07:20

abyss napisał(a):Jak mnie pan report przekona, że P.Pawliszcze złożył zawiadomienie na Policię dzień wcześniej niż sam to rzeczywiście zrobił to jestem w stanie udzielić wywiadu.

dowód jest na policji...

usiłujesz wycisnąć wiedzę by zmontować linię obrony - te argumenty które prztytaczasz już słyszałem, tylko od zywego człowieka, rozumiem, ze maożan dostać piany z bezsilności ale tylko to Ci zostaje -

nie wolno starszyc ludzi, tak nie wolno, simply - ten czas się już dawno skończył
report

Postprzez pluskwa » poniedziałek, 11 wrz 2006, 07:38

Żeście się troche zamotali, co? Miało być intelektualnie, analitycznie, badawczo, socjlogicznie a wyszło jak zwykle bagienko.
Report, źle ci było na emigracji?
pluskwa
Twardziel

Postprzez ewe » poniedziałek, 11 wrz 2006, 09:00

Najśmieszniejsze jest to ,że jak ktoś ma przed nazwiskiem dr. , to wszyscy słuchają go jak wyroczni. A to przecież zwykły człowiek , który może nawet mniej wie o sprawach miasta niż niejeden forumowicz, a tym bardziej ,że to także filozof.
ewe
Gwiazdor

Postprzez abyss » poniedziałek, 11 wrz 2006, 11:23

report napisał(a):

dowód jest na policji...

usiłujesz wycisnąć wiedzę by zmontować linię obrony - te argumenty które prztytaczasz już słyszałem, tylko od zywego człowieka, rozumiem, ze maożan dostać piany z bezsilności ale tylko to Ci zostaje -

nie wolno starszyc ludzi, tak nie wolno, simply - ten czas się już dawno skończył

Oczywiście , że w pewnym sensie to bezsilność, bo jak można się bronić przed kłamstwem.
Życzę miłego tworzenia "faktów" na zamówienie :cry:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez report » poniedziałek, 11 wrz 2006, 15:37

myślę, drogi adminie, że czas uwlnić świat od tego tematu i założyć mu kłódę....
report

Postprzez Messenger » sobota, 16 wrz 2006, 15:47

a czy nie uwazacie ze artykul redaktora Dziemby jest w jakims sensie spelnianiem grozb? wyraznie podwaza wiarygodnosc naukową doktora. nie chodzi oczywiscie o sam fakt tego podwazania bo uwazam ze swietych krów nie ma, ale czas i forma moga zastanawiac. ale coz, czego sie nie zrobi dla spelnienia sowich ambicji, jakas szyszka po wyborach sie szykuje...
Messenger
Ważniak

Postprzez Demurrer » sobota, 16 wrz 2006, 18:31

simplicissimus napisał(a):Macie i czytajcie. Same groźby. :twisted:

http://www.dziemba.pl/index.php?option= ... 0&Itemid=2

MESSENGER: uważaj na słowa. Nie będę cię więcej ostrzegał.

Administatorów proszę o większą uwagę w tym temacie. Za daleko to się posuwa. :!:

Messenger może pisać wszystko. I tak nie dostanie ostrzeżenia.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez mauritus » sobota, 16 wrz 2006, 19:36

Nie tylko on :twisted:
mauritus
Terminator

Postprzez kraall » niedziela, 17 wrz 2006, 11:19

Przeczytałem. Ciekawe oceny. Zwłaszcza na czasie jest powoływanie się na badania z zeszłego roku.
Szczególne zainteresowała mnie Kołobrzeska Grupa Badawcza. Ciekawi mnie, kto i kiedy ją powołał ( jokoś o niej nie słyszałem). Kto finansuje badania, lub na czyje zlecenie są prowadzone.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez j0shu4 » niedziela, 17 wrz 2006, 11:47

mauritus napisał(a):Nie tylko on :twisted:

mauritius ty masz jakis problem ?
jezeli tak prosze o wczesniejsze info na PW , nie bede musial bacznie obserwowac twoich postow
j0shu4
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg