Zawaliła sie Kresowa...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:13

report napisał(a):
Konsul napisał(a):A siedzą do 15.30, a w czwartek do 17. Z tymże rzecznik interpretuje te słowa dosłownie i siedzi. Sorry Panie rzecznik, ale jakoś nie mogę się powstrzymać. :wink:

Konsul - coś za dobrze się orientujesz, czy ty też nie siedzisz na naszym wikcie ?

To powiem po raz kolejny już chyba, w żaden sposób Pan Bieńkowski nie jest moim pracodawcą. Tak sobie myślę czasami wielu zachodzi w głowę, a kto to jest konsul. A może to tylko moja megalomania.
Wracając do teamtu przeczytałem godziny otwarcia na drzwiach urzędu, odkrywcze nie? :twisted:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abyss » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:20

Konsul napisał(a):BlAaa, masz chyba dostęp do odpowiednich programów komputerowych, aby to sprawdzić.
Ja nie wiem, może abyss, mógłby to sprawdzić?
Prezydent nie miał rzecznika w tej kadencji. Irytuje mnie to strasznie, pomijam fakt całkiem niezłego uposażenia, powinien dementować, wskazywać, prostować, do cholery być rzecznikiem :x

Częściowo droga jest własnością Baltic Center, ale dojazd pozostanie.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez abyss » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:22

Dziwne co, jak piszesz pozytywnie o rzeczach , o których nie można pisać inaczej to zaraz jesteś na utrzymaniu prezydenta.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:33

To prawda, czasami zdolność postrzegania rzeczywistości przez niektórych jest tak zamglona, przez delikatnie mówiąc "niechęć" do Prezydenta, że w ich pojmowaniu rzeczy nie mieści się możliwość bycia "za" prezydentem. To tak na marginesie, jest ciekawe spostrzeżenie, jak "nienawiść" , niechęć, odoprność na fakty potrafią determinować postawę niektórych tu piszących osób.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:35

abyss napisał(a):Dziwne co, jak piszesz pozytywnie o rzeczach , o których nie można pisać inaczej to zaraz jesteś na utrzymaniu prezydenta.

nie na utrzymaniu prezydenta tylko na wikcie meszkańców - Kołobrzeg nie jest Waszym folwarkiem /Twoim i HB/ folwarkiem - chyba żeście już go kupili tylko żeście jeszcze nam o tym nie powiedzieli -
Ostatnio edytowano wtorek, 12 wrz 2006, 08:42 przez report, łącznie edytowano 1 raz
report

Postprzez Konsul » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:49

report napisał(a):
abyss napisał(a):Dziwne co, jak piszesz pozytywnie o rzeczach , o których nie można pisać inaczej to zaraz jesteś na utrzymaniu prezydenta.

nie na utrzymaniu prezydenta tylko na wikcie meszkańców - Kołobrzeg nie jest Waszym folwarkiem -

Wiesz Report, cenię Twoja pracę, naprawdę. Czasami jednak wypowiadasz się strasznie dziwnie. Jakim folwarkiem, co to znaczy? Retoryka jakby kierowana do władz "okupacyjnych". Jesteś gnębiony, prześladowany...troszeczkę powagi.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:54

Konsul napisał(a):
report napisał(a):

nie na utrzymaniu prezydenta tylko na wikcie meszkańców - Kołobrzeg nie jest Waszym folwarkiem -

Wiesz Report, cenię Twoja pracę, naprawdę. Czasami jednak wypowiadasz się strasznie dziwnie. Jakim folwarkiem, co to znaczy? Retoryka jakby kierowana do władz "okupacyjnych". Jesteś gnębiony, prześladowany...troszeczkę powagi.

retoryka w sam raz dla zarozumiaców, którym się wydaje, ze pozjadali wszystkie rozumy - a odnosnie prześladowania a raczej zbytnich nacisków - to bańki za to też będą - tylko w odpowiednim czasie
report

Postprzez monika n-k » poniedziałek, 11 wrz 2006, 20:54

report napisał(a):
abyss napisał(a):Wy i Waszym, to pozostałość z wojska report ?

to Ty piszesz w liczbie mnogiej - ale Kołobrzeg i tak nie jest Waszym /Twoim i HB/ folwarkiem - chyba żeście już go kupili tylko żeście jeszcze nam o tym nie powiedzieli -

co repotr_cik otwierają sie powoli oczka
monika n-k
Coś tam napisał

Postprzez kraall » wtorek, 12 wrz 2006, 08:18

Przepraszam, że pytam - czy temat został zmieniony? Czytam o jakimś wspaniałym prezydencie, normalności (co za słowo, w Kołobrzegu chyba tylko nielicznym znane), folwarku, wojsku itd. , a o ul. Kresowej ani słowa. Wyjdzie na to, że krasnoludki kazały innym krasnoludkom ... , a że wyszedł bubel, to też są winne krasnoludki. A Kresowa się wali. Ciekawe czy przed wyborami zostanie zamknięta dla ruchu?
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez report » wtorek, 12 wrz 2006, 09:33

SatH^Raa napisał(a):Już nawet nie liczyłem ile postów w tym temacie poleciało. Za szczególne zasługi ostrzeżeniem wyróżniam użytkowników: report i Konsul. Przypominam, że rozmawiamy o ulicy Kresowej, wątek rzecznika uznaje za potrzebny w tym temacie, ale z resztą przegięliście...

Dziękuję za uwagę.

nie rozumiem - że napisałem zamiast HB "habek" czy za to, że Kołobrzeg nie jest prywatnym fowrkiem urzędników -

urzędnicy są na pensji mieszkańców a Kołobrzeg nie jest prywatnym fowarkiem i żadne upomnienienia tego nie zmienią

o rzeczniku nic nie pisałem -

proszę o uzasadnienie z regulaminu - pozdr,
report

Postprzez report » wtorek, 12 wrz 2006, 09:46

SatH^Raa napisał(a):
report napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):Już nawet nie liczyłem ile postów w tym temacie poleciało. Za szczególne zasługi ostrzeżeniem wyróżniam użytkowników: report i Konsul. Przypominam, że rozmawiamy o ulicy Kresowej, wątek rzecznika uznaje za potrzebny w tym temacie, ale z resztą przegięliście...

Dziękuję za uwagę.

nie rozumiem - że napisałem zamiast HB "habek" czy za to, że Kołobrzeg nie jest prywatnym fowrkiem urzędników -

urzędnicy są na pensji mieszkańców a Kołobrzeg nie jest prywatnym fowarkiem i żadne upomnienienia tego nie zmienią

o rzeczniku nic nie pisałem -

proszę o uzasadnienie z regulaminu - pozdr,

Drogi Jarku,
chodzi o to, że przez 3 strony podlewałeś temat poboczny. Ot co. Nie doszukuj się w tym jakiejś głębszej ideologii. Jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości to zapraszam na pw.

Drogi Wiesiu
Normalnie przybywam za pół godziny i spuszczam bańki... :mlotek: :mlotek:
report

Postprzez BLAaa » środa, 13 wrz 2006, 18:13

Ciagle się obsuwa... Autobusy MZK musza jeździć? A dostawcze?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » środa, 13 wrz 2006, 19:36

Słuchaj BlAaa to napisz pismo do Urzędu Miasta Kołobrzeg, wskaż swoje zasterzeżenia i uwagi, przedstaw cały stan faktyczny. I zobaczymy, co Urząd odpowie.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg