Konsekwencja ? he,he,he
Jutro idę ze stolikiem i bursztynkami, pończochami, gatkami i staję w prokuraturze w wejściu, a niech mnie któryś dotknie

abyss napisał(a):A czy któryś z dziennikarzy może zapytać p.Kuca - prokuratora dlaczego występuje o zabieranie pojazdów pijanym kierowcom, a dlaczego nie zabrał statku"Monika".
Konsekwencja ? he,he,he
Jutro idę ze stolikiem i bursztynkami, pończochami, gatkami i staję w prokuraturze w wejściu, a niech mnie któryś dotknie
Konsul napisał(a):To by zapewne większość także podniosła krzyk, tym razem, że dzierżawców "mordują". Doskonale o tym wiesz ( z całym szacunkiem, że przeszedłem na formę "Ty" ).
report napisał(a):Konsul napisał(a):To by zapewne większość także podniosła krzyk, tym razem, że dzierżawców "mordują". Doskonale o tym wiesz ( z całym szacunkiem, że przeszedłem na formę "Ty" ).
w Adabarze stoi woda - ratusz gnije od piwnic - wiesz zile będzie kosztować przywrócenie tej piwnicy do zycia ? Teraz gdyby zaczeto osusznie nie byłoby tak wielkich strat...
-

Konsul napisał(a):Redaktor jest od tego, aby pytać. A władza, aby odpowiadać, jeżeli by to robiła wyczeroująco i dobrze to by wielu nieporozumień w tym temacie teraz nie było.
Redaktorzy też jednak mają swoje preferencje wyborcze i to widać.
Ale zachowajmy umiar.
report napisał(a):a może lepiej zapytać dlaczego jak zamawia usługę wypraszania z bulwaru nie może zamowić wejścia agencji do Adabaru ? -

etranger napisał(a):abyss napisał(a):A czy któryś z dziennikarzy może zapytać p.Kuca - prokuratora dlaczego występuje o zabieranie pojazdów pijanym kierowcom, a dlaczego nie zabrał statku"Monika".
Konsekwencja ? he,he,he
hmm, a może zapytać prezydenta ? zabiera ciuszki, bursztynki to dlaczego nie zabrał statku "Monika" do wora?
report napisał(a):Konsul napisał(a):Redaktor jest od tego, aby pytać. A władza, aby odpowiadać, jeżeli by to robiła wyczeroująco i dobrze to by wielu nieporozumień w tym temacie teraz nie było.
Redaktorzy też jednak mają swoje preferencje wyborcze i to widać.
Ale zachowajmy umiar.
Konsul, kto Cie tak nakręcił - jakie qwasz preferencje
żeby ratusz nie zgnił - ? to jest preferencja wyborcza ?
zlituj się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości