ale po tym się ma schizowe sny

Roman napisał(a):rysio napisał(a):polecam "zazi w metrze" - dużo śmiechu i genialne rozwiązania językowe
kto to napisał?
Roman napisał(a):u mnie obecnie "Taka piękna żałoba" B.Hrabala, a potem będą "Bracia Karamazow" Dostojewskiego
Cóż .... "Kod Leonarda da Vinci'' BARDZO mi się podobał. Stwierdzam, że ''Anioły i demony'' podobają mi się jeszcze bardziej. Im dalej czytam tym trudniej mi się oderwać
Świetna książka Olga napisał(a):Dan Brown - ''Anioły i demony''Cóż .... "Kod Leonarda da Vinci'' BARDZO mi się podobał. Stwierdzam, że ''Anioły i demony'' podobają mi się jeszcze bardziej. Im dalej czytam tym trudniej mi się oderwać
Świetna książka
mimo wszystko ciesze sie ze ksiazki Browna zyskaly rozglos, warto po nie siegnac
za nie ksiazka ma zdecydowanego plusa
polecam tym, ktorzy lubia Kinga 
WZT napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):wlasnie skonczylam maglowac kolejna ksiazke S. Kinga - mroczna polowa bylo milo, wciagajaco(zwlaszcza w polowie..) a zakoczenie...niespodziewaneza nie ksiazka ma zdecydowanego plusa
polecam tym, ktorzy lubia Kinga
Czy to niejest ta o niby bratu blizniaku ktory zostal pozarty w lonie matki przez swego tam brata ktory pozniej okazal sie pisarzem?
ale owszem o tym
nie wiem czemu ale w ksiazce podobal mi sie motyw z wroblami-po prostu zaskoczylo mnie to zakonczenie i za to jest ten plus 
Powrót do :: inne dziedziny sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość