Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 19:39

Można by rzec wystąpienie na zamówienie. Szkoda tylko pana Pawliszcze, że dał się w to wmanewrować. Widać dla osiągnięcia swoich celów i taka metoda jest dobra.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 20:11

rozumiem, że wszyscy wiedza lepiej niż sam autor programu - rozumiem i doceniam wiedzę
report

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 20:17

To skąd pomysł na taki program i akurat z takim rozmówcą?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 20:34

Konsul napisał(a):To skąd pomysł na taki program i akurat z takim rozmówcą?

pisze o tym po raz ostatni -

wnosz ze nie ogladales programu
zaprosilem do analogicznych analiz i powiedzialem, ze to jest proba - debiut w ocenie sytuacji spol.-politycz. itd
masz chec sie wypowiedziec to zapraszam

kazdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi i dr i mgr tez i nie mgr i pan i pani...

koncze rozmowy na ten temat, bo topie czas a tu jak grochem o scine - sor,.
report

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 20:38

i akurat tuż ,tuż przed wyborami i dlaczego poseł wyskoczył jak Filip z konopii.
Panie redaktorze określił pan jasno swoje preferencje, nie wierzę panu !
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 21:49

abyss napisał(a):i akurat tuż ,tuż przed wyborami i dlaczego poseł wyskoczył jak Filip z konopii.

Kod: Zaznacz cały
[center] :?: [/center]
report

Postprzez Messenger » sobota, 9 wrz 2006, 12:10

Konsul napisał(a):To skąd pomysł na taki program i akurat z takim rozmówcą?

Z sekretarzem miasta trzeba było zrobić materiał :lol:
Messenger
Ważniak

Postprzez report » sobota, 9 wrz 2006, 14:40

abyss napisał(a):i akurat tuż ,tuż przed wyborami i dlaczego poseł wyskoczył jak Filip z konopii.

Drogi abyss znowu mnie napadasz, to męczące jest, nie możesz normalnie? Powtarzam - zadnego klucza w tkk nie ma, chcesz to przchodź - zapraszam Cię do Zbliżeń - nie znam Cię, ale wnioskuje z wypowiedzi, że masz sporą wiedzę na tematy miejskie, samorządowe i polityczne -

jak będziesz mnie napadał, to zacznę ignorowac Twoje posty, wybacz, ale ja tu pisze dla przyjemności ze znajomymi, celem wymiany poglądów a nie trenowania refleksu w bijatyce słownej,

zapraszam do audycji zupełnie poważnie, korzystaj z demokarcji i wolności slowa, pozdr. miłego wekendu
report

Postprzez stary_zgred » sobota, 9 wrz 2006, 18:10

A mnie już trochę irytuje Twoja retoryka i jeszcze kilku piszących z podobną manierą forumowiczów. Potępiasz (nawet czasami znieważasz) każdego, kto ośmiela się krytykować czy to słowem czy też czynem Tobie miły układ lub osobę. Oczywiście argumentacja, jakiej używasz jest nie do podważenia, ale choćbyś uzyskał tytuł mistrza kontrargumentacji nie zmienisz faktów! Kot odwrócony ogonem nadal pozostaje kotem, nieprawdaż?
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez Konsul » sobota, 9 wrz 2006, 19:25

Zwrócić uwagę, kto na forum jest "agresywny", kto w mediach wypowiada się w takim właśnie tonie, kto atakuje. Zawsze akcja rodzi reakcję. Myślisz, że druga strona będzie przyjmowała wszytskie "ciosy" bez odpowiedzi, tym bardziej, że są one poniżej pasa?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » sobota, 9 wrz 2006, 21:30

Konsul - Ciebie też zapraszam, będziesz mógł ludziom wytłumaczyć, na czym to polega... serdecznie zapraszam do Zblizeń.
report

Postprzez Konsul » niedziela, 10 wrz 2006, 13:04

Obawiam się, iż jestem personą zupełnie nieznaną w kołobrzeskim świecie. I tylko oglądalność Tobie zawalę. Poważnie mówię.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 10 wrz 2006, 15:19

Konsul, Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz - według mnie piszesz ciekawie - jestem do dyspozycji, możemy zrobic debatę na parę osób, będzie bezpieczniej, mniej stersowo dla wystepujących a może i ciekawiej ?
report

Postprzez abyss » niedziela, 10 wrz 2006, 20:32

Jak mnie pan report przekona, że P.Pawliszcze złożył zawiadomienie na Policię dzień wcześniej niż sam to rzeczywiście zrobił to jestem w stanie udzielić wywiadu.
Po raz kolejny powtarzam.. nie wierzę pannu. Tak nie wolno, simply :evil:
abyss
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg