Fajna zabawa,czy moda? Dla wszystkich czy dla snobów? Co sądzicie o takiej fomie spędzania wolnego czasu? A jeśli jeździcie, to gdzie?
![horse [smilie=horse.gif]](./images/smilies/horse.gif)
![horse [smilie=horse.gif]](./images/smilies/horse.gif)

. uwazam ze to fajna sprawa. tym bardziej ze konie to takie stworzenia, na ktorych zaufanie trzeba sobie zasłuzyc. duzo sie dowiedziałam na ich temat gdy trzeba było sie przygotowac do targów. niestety nie ma czasu na takie hobby.

anula napisał(a):coż nigdy nie uczeszczałam na zajecia ale bardzo bym chciała kiedys nauczyc sie jezdzic konno tak profesjonalnie, bo w siodel to chyba kazdy sie utrzyma.
ja trochę jeżdżę no może to tyłkiem po siodle bardziej klepie ale jest w porzadku, dopoki jesteś na górze
a tak na serio to konie są całym moim życiem, bardzo dużo miłych wspomnień i nauk życiowych imzawdzięczam (no i mojej Pani Trener oczywiście); ale to tak jak pewnie z każdą pasją, jak czujesz to 'coś' to już nie możesz obejść się bez
). Konie to wspaniałe zwierzęta, tylko ludzie czasami nie myślą. Naprawdę nie ma co się bać
Wystarczy je tylko trochę poznać i strach mija.
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
pleasure napisał(a):Koń kopnie, ugryzie dopiero jak nie ma innego wyjścia, jak jest przyparty do muru (nie mam na myśli ogierów, z którymi nowicjusze nie powinni mieć do czynienia).
są jak małe dzieci - urocze, przymilne, zaczepne, ale i zwyczajnie złośliwe - niezależnie od płci - osobiście do facetów mam większe zaufanie
... teraz niestety już tylko bywamUżytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 13 gości