Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » czwartek, 7 wrz 2006, 18:48

Nie, ale czytałem Freud'a. Polecam.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » czwartek, 7 wrz 2006, 18:51

BLAaa napisał(a):Natręctwo nerwic. czytałem dziś cos, co też może o tym zjawisku swiadczyc.

Słyszałem też o tym. Ponoć może być efektem nadmiaru żelu. Szczegółów nie znam bo lekarzem nie jestem.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 7 wrz 2006, 18:56

Najlepiej to określiła Doda Elektroda - wdupnych turbulencji :lol: :lol:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez abyss » czwartek, 7 wrz 2006, 18:59

Głodnemu chleb na myśli, no,no BLAaa:lol: :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez report » czwartek, 7 wrz 2006, 19:04

abyss napisał(a):
Demurrer napisał(a):Czy możesz mi report powiedzieć:
- dlaczego napisałeś wczoraj, ze Doktor zawiadomił Policję, skoro dopiero dzisiaj to zrobił?- czy słyszałeś tę rozmowę lub jej nagranie?

To mam na myśli. Poprzednio to samo zrobiłeś. :evil:

wiem co cie tak niepokoi - ale niestety /dla Ciebie/
błędu nie popełniłem - jeśli na to tak namolnie liczysz

codziennie jak idę do pracy uswiadamiam sobie, że chodze po polu minowym

spij spokojnie - jeszcze nie tym razem -
report

Postprzez Konsul » czwartek, 7 wrz 2006, 19:15

Trzeba zrobić jak Pawlaki, polać pole benzyną, hełm na głowę i dyla za murek. I jakby zaczęło napiepszać to by było ...... :wink:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 8 wrz 2006, 06:33

abyss napisał(a):Głodnemu chleb na myśli, no,no BLAaa:lol: :lol:

TY się chyba pomieniałeś z kims na głowy.
Albo z czubikiem przez ścianę macałeś... ;/
BLAaa
Uzależniony

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 08:04

Brakuje Ci argumentów BLAaa. Proszę o trochę więcej kultury :)

Jak na razie wiadomo to nie ma żadnej taśmy z nagraniem ? he,he,he
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez bloosman » piątek, 8 wrz 2006, 08:22

Moim zdaniem najwięcej "winy" za tę rozróbę ponosi redaktor prowadzący, który naciąga p.dr P. na opowiadania z serii "local political story" i do tego podlane slangiem naukowym całkowicie zbytecznym i niezrozumiałym dla szerszej publiczności.Ostatnie ZBLIŻENIA są tego przykładem.Jak ktoś będzie chciał pogłębić swoje wiadomości z socjologii to niech sięgnie do literatury tematu , a organizowanie wykładów telewizyjnych jest moim zdaniem zbędne.
bloosman
Dyskutant

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 08:29

Pana Pawliszcze jako socjolog się wypwoiadał tak? Analizował scenę polityczną, tak? A jakie ma do tego uprawnienia?

http://bazy.opi.org.pl/raporty/opisy/do ... d60705.htm

"Logiczno-semantyczna parafraza ontologii Parmenidesa: przestrzeń, kwantyfikacja i kombinatory"

dziedzina: NAUKI HUMANISTYCZNE
dyscyplina: Filozofia
specjalność: filozofia

Zadaniem zawartej w rozprawie parafrazy jest odrzucenie lokalistycznej interpretacji bytu Parmenidesa oraz analiza jego ontologii jako ewentualnego modelu dla logiki kombinatorycznej poprzez : 1) wykazanie wprost, że Parmenides odrzucał przestrzenność bytu; 2) wykazanie nie wprost, że odrzucał on lokatywną podstawę zdań egzystencjalnych z racji przyjmowania dla nich opozycji "statywny/lokatywny"; 3) wykazanie nie wprost wymienionej (I) tezy, na podstawie odrzucenia przez Parmenidesa aksjomatu pary (w systemie ZFS); 4) analizę statusu logicznego bezpodmiotowych konstrukcji egzystencjalnych o Parmenidesa. Wnioski. Byt Parmenidesa jest w pewnym systemem logiki kombinatoryjnej.

Klasyfikacja PKT: Historia filozofii

Czy Pan Pawliszcze jest więc socjologiem ?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez pluskwa » piątek, 8 wrz 2006, 11:26

bloosman napisał(a):Moim zdaniem najwięcej "winy" za tę rozróbę ponosi redaktor prowadzący, który naciąga p.dr P. na opowiadania z serii "local political story" i do tego podlane slangiem naukowym całkowicie zbytecznym i niezrozumiałym dla szerszej publiczności.Ostatnie ZBLIŻENIA są tego przykładem.Jak ktoś będzie chciał pogłębić swoje wiadomości z socjologii to niech sięgnie do literatury tematu , a organizowanie wykładów telewizyjnych jest moim zdaniem zbędne.
Ktoś namówił pana Pawliszcze do wystąpienia, ktoś zdecydował o emisji, komuś to się nie spodobało. Niech więc odkręcają i ustalają winnego - jeżeli jest.
pluskwa
Twardziel

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 15:00

a nie można tego potraktować normalnie - ktoś powiedział, przyjdź także i ty i powiedz - wystarczy zadzwonić i rozmawiamy przed kamerą - czasu zostało nie wiele - bo jak ruszy kampania zaczynam robić programy o paprotkach - ale teraz prosze bardzo - zapraszam - i znikam do poniedziałku / prosze dzwonic w poniedziałek / i przestańcie latac na skrge do Czesia bo ma on dość swoich zamrtwień... nie ładnie

macie władze, posady, swojego prezydenta, radnych pana posła i nie potraficie sobie poradzić z zabawkami - tylko zaraz trzeba płakać - że ".... mamo a ten ten się ze mnie smieje.... a tamten sie ptzrył dzisiaj na mnie.... a ten pise na forum a tamten pokazuje w telewizorku, mamo idź ich zbij... bo ja sie boję..."

jaki ten swiat straszny -
report

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 16:01

Straszna to jest dopiero mamuśka, no nie chciałbym jej spotkać. :wink:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 19:21

pluskwa napisał(a):
bloosman napisał(a):Moim zdaniem najwięcej "winy" za tę rozróbę ponosi redaktor prowadzący, który naciąga p.dr P. na opowiadania z serii "local political story" i do tego podlane slangiem naukowym całkowicie zbytecznym i niezrozumiałym dla szerszej publiczności.Ostatnie ZBLIŻENIA są tego przykładem.Jak ktoś będzie chciał pogłębić swoje wiadomości z socjologii to niech sięgnie do literatury tematu , a organizowanie wykładów telewizyjnych jest moim zdaniem zbędne.
Ktoś namówił pana Pawliszcze do wystąpienia, ktoś zdecydował o emisji, komuś to się nie spodobało. Niech więc odkręcają i ustalają winnego - jeżeli jest.

Socjologia ? To było polityczne wystąpienie.Czy nie wystarczy nam słuchać Tuska i Rokity ?
abyss
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg