imprezujecie gdzies dzisiaj?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Trojan » niedziela, 3 wrz 2006, 23:47

Suzy napisał(a):
Trojan napisał(a):jeśli byłaś to widziałaś mnie na bank bo siedziałem tam cały czas :P

"siedziałem" ? trzeba było tańczyć :wink:
a ja byłam, byłam... takiej imprezy bym nie przegapiła :P tylko, że ja skromnie tuptałam przy barku :lol:

z deka nie mój klimat , tyle że kumpel prosił abym z nim się wybrał więc poszedłem , piwa się napiłem kilka fajek wypaliłem , a siedzieliśmy na kanapach w rogu :D
Trojan
Dyskutant

Postprzez kołysanka » poniedziałek, 4 wrz 2006, 07:32

WZT napisał(a):mielem dzisiaj isc na spektakl "Urojenia" ale jakos pogoda nie pasowala i anti bylo zamkniete wiec z ludzikami wyladowaelm w sjescie.... pozdrowienia dlatych co byli i zemna piwo pili :P

a szkoda... "Niebiańsko" nas tam dolało :lol:

spektakl ciekawy, chociaż może nie trafił do mnie aż tak bardzo... za to świetna para aktorów więc oglądało się z przyjemnością :roll:
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez kulA » poniedziałek, 4 wrz 2006, 10:12

WZT napisał(a):mielem dzisiaj isc na spektakl "Urojenia" ale jakos pogoda nie pasowala i anti bylo zamkniete wiec z ludzikami wyladowaelm w sjescie.... pozdrowienia dlatych co byli i zemna piwo pili :P

a mnie to nie pozdrawiasz??

ja mam takie pytanie, po co pisza ze w razie deszczu bedzie w anti skoro i tak jest na niebianskiej, amatorszczyzna i dziecinada
kulA
Rycerz forum

Postprzez kołysanka » poniedziałek, 4 wrz 2006, 12:50

kulA napisał(a):ja mam takie pytanie, po co pisza ze w razie deszczu bedzie w anti skoro i tak jest na niebianskiej, amatorszczyzna i dziecinada

nie wiem... też się zastanawiałam... w piątek podobno w końcu przedstawienia nie było wcale, a w niedzielę zaczęłam wycieczkę naturalnie od Anti i dopiero całując tam klamkę podreptałam do Bałtyku... w recepcji zresztą pani też nie była zorientowana czy w ogóle coś tam się będzie działo :| ale udało się...
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Suzy » poniedziałek, 4 wrz 2006, 15:20

WZT napisał(a):Specjalne podziekowania dla Kuli i ludzi oraz pozdrowienia dla ludzi z forum ktorych wczorja spotkalem :P

... ale zdaje się, że nie wszystkich "poznałeś" :maruda:

kołysanka napisał(a):a szkoda... "Niebiańsko" nas tam dolało :lol:

to fakt :lol: ale warto było... czasem dobrze "łyknąć" coś z innej beczki :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez pawelek » poniedziałek, 4 wrz 2006, 18:43

taaa. na bialej sali hahahuhuhhuuh :wink:
pawelek
Nowicjusz

Postprzez Suzy » wtorek, 5 wrz 2006, 15:12

WZT napisał(a):A to czemu nie podeszlas- bysmy sie razem piwa napili.... a moze widzialas moja druga polowka a ona Ciebie nie poznala bo Ciebie niezna???

nie podeszłam, bo ja wstydliwa jestem i takie tam :wink:
zresztą tak to jest z "Wami" ... nigdy nie wiadomo do kogo podejść :lol:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kulA » środa, 6 wrz 2006, 10:58

Suzy napisał(a):
WZT napisał(a):A to czemu nie podeszlas- bysmy sie razem piwa napili.... a moze widzialas moja druga polowka a ona Ciebie nie poznala bo Ciebie niezna???

nie podeszłam, bo ja wstydliwa jestem i takie tam :wink:
zresztą tak to jest z "Wami" ... nigdy nie wiadomo do kogo podejść :lol:

jak nie wiadomo? pomijajac to ze sa kompletnie rozni to jeden ma brode i okulary a drugi nie
kulA
Rycerz forum

Postprzez Suzy » czwartek, 7 wrz 2006, 15:04

WZT napisał(a):Oj Suzy.... trzeba bylo przemalac sie i podejsc a jak nie to napisz nastepnym razem sms to przyjde i zaciagne Ciebie :P

ok. jesteśmy umówieni :beer:
choć ostatnio jakoś z wyjściami ciężko... zdaje się, że jesiennie się "zadomowiłam" w ciepłych kapciach i takie tam :oops:
Suzy
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark