LEKKI NIESMAK...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez atram » piątek, 1 wrz 2006, 16:55

Ludzie, trochę OPTYMIZMU - może za jakieś 20 lat...
Kto wie, kto nas wtedy odwiedzi! :lol:
atram
Coś tam napisał

Postprzez kołysanka » piątek, 1 wrz 2006, 17:22

mama Whitney Houston?

:lol: :lol:

A tak poważnie... ideę takich imprez jak najbardziej popieram, zresztą amfiteatr był prawie pełny co tylko świadczy o tym, że jednak gwiazda nie była nie trafiona. I cena biletu calkiem przyzwoita. A że nie do wszystkich pokoleń? Cóż... mogli zrobić imprezę techno czy Dodę, która też trafiłaby tylko do jakiegoś wycinka - nie dogodzi się wszystkim.
To co budzi mój sprzeciw, to forma pseudo-promocji, jaką w ramach koncertu zafundowano publiczności. Dobrze by było, żeby następnym razem zabrał się za to od początku do końca ktoś z głową...
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez ewe » piątek, 1 wrz 2006, 20:53

Powtórzyłem swoje zdanie ,bo są 2 tematy:

Nie pierd..... cie widziałem na TKK i słyszłem że impreza była wysmienita. I jeśli 3500,albo 4500 ludzi bawiło się dobrze i to także dzięki Prezydentowi - to wielkie dzięki . No chyba że wolelibyście, krytykanci , aby tyle ludzi było nie zadowolonych- wtedy mielibyście ucztę .
ewe
Gwiazdor

Postprzez atram » piątek, 1 wrz 2006, 22:19

Ludzie, ten "lekki niesmak" to miała być KONSTRUKTYWNA KRYTYKA
atram
Coś tam napisał

Postprzez Konsul » piątek, 1 wrz 2006, 22:20

Konstruktywne atakowanie Prezydenta, tak? To w takim razie mało oryginalny temat.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Vin » sobota, 2 wrz 2006, 04:22

a dlaczego mamy krytykowac?
zajebista impreza byla
tanio
bez deszczu
srednia wieku fajna
choc raz nie bylam najstarsza

:D :P :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez kołysanka » sobota, 2 wrz 2006, 08:19

Konsul napisał(a):Konstruktywne atakowanie Prezydenta, tak? To w takim razie mało oryginalny temat.

Konsul, tu nie chodzi o krytykowanie przezydenta czy imprezy, tylko sposobu promocji, którą sam (czy też ludzie za nią odpowiadający) robi sobie więcej szkody niż pożytku. Tak jak pisałam wcześniej - ideę imprezy popieram w 100%, ale ten "niesmak" padł z ust wszystkich ludzi, których pytałam jak się podobało. I nie chodziło tylko o prezydenta, ale też o sposób przedstawienia sponsorów. Czytaj proszę ze zrozumieniem... ;)

pozdrawiam :)
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez irmc » sobota, 2 wrz 2006, 08:26

kołysanka napisał(a):
Konsul napisał(a):Konstruktywne atakowanie Prezydenta, tak? To w takim razie mało oryginalny temat.

Konsul, tu nie chodzi o krytykowanie przezydenta czy imprezy, tylko sposobu promocji, którą sam (czy też ludzie za nią odpowiadający) robi sobie więcej szkody niż pożytku. Tak jak pisałam wcześniej - ideę imprezy popieram w 100%, ale ten "niesmak" padł z ust wszystkich ludzi, których pytałam jak się podobało. I nie chodziło tylko o prezydenta, ale też o sposób przedstawienia sponsorów. Czytaj proszę ze zrozumieniem... ;)

pozdrawiam :)
Szkoda ,że mnie nie zapytałaś bo bym Ci odpowiedział , że nie jestem zniesmaczony i moich 15 znajomych także
irmc
Twardziel

Postprzez abyss » sobota, 2 wrz 2006, 08:35

Przecież na każdej imprezie sponsorowanej wyczytuje się czy też przedstawia z imienia i nazwiska te osoby, czasami firmy sponsoryjące....Samochód ufundował firma pana............nagrodę ufundował prezes...........mogę podać dziesiątki porzykładów.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez kołysanka » sobota, 2 wrz 2006, 08:37

irmc, w ten sposób rozumując nie powinniśmy się wypowiadać na żaden temat, bo ilu ludzi tyle opinii :wink:

Znajdzie się zapewne i grupa ludzi, którym wcale się nie podobało i grupa zachwyconych koncertem i taka właśnie "pośrodku', co nie znaczy, że któraś z nich nie powinna mówić jak odebrała koncert tylko dlatego, że nie jest to opinia ogółu, bo takiej tak naprawdę nie ma. Kilka osób zwróciło tu uwagę na coś, co mogło się nie podobać i traktuję to jako coś, co fajnie byłoby wziąć pod uwagę w przyszłości, żeby grupa zachwyconych była jeszcze większa.
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » sobota, 2 wrz 2006, 10:21

Koncert mógł sie podobać.
Choc nie jestem przeciwnikiem "fundowania" mieszkancom takich atrakcji, to jestem zniesmaczony tym, że impreza byla biletowana. Mimo, że kwota 20 zł nie jest wygórowana dla mnie, czy innych forumowiczow, to najbiedniejsi mieszkancy miasta nie mogli sobie pozwolic na ten luksus calymi rodzinami. Dlatego slowa prezydenta w TKK, że zafundował mieszkancom koncert uważam za cynizm. Jak juz robić - to wjazd za friko! W końcu to nie prezydent zafundował ten koncert tylko, pan zafundował, pani zafundowała, my wszyscy zafundowalismy, bo to nasze podatki.
Nie wiem jak Wy, ale ja odniosłem wrażenie, że to był jednak playback.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » sobota, 2 wrz 2006, 12:26

Dajcie ludziom koncert za marne 20 złociszy to jeszcze marudzą. A co byście chcieli Rolling Stones za 10 zł? Czepiacie się jak wagon wagonu, nie ma czym się niezdrowo podniecać.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kołysanka » sobota, 2 wrz 2006, 13:17

simplicissimus, mam wrażenie, że rozdmuchujesz w sumie niezbyt zobowiązujący temat do rozmiarów problemu społecznego... zarzucasz innym ignorancję, a sam nadinterpretujesz i to co mówią inni przykładasz do swojej miary wyciągając daleko idące wnioski

myślę, że wszystko co chciałam powiedzieć na ten temat jest już gdzieś powyżej...
kochani... dystansu troszkę :wink: :)
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Didi » sobota, 2 wrz 2006, 13:22

500 tys na kotwice jest ok :) byle ta nasza pilka kopana ruszyla z tej 3 ligi, bo kosz i transmisje meczow w regionalnej daja nam jakas reklame na polske.

Co do koncertu w tkk widzialem fragmenty, i widac bylo ze byl to playback szkoda...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg