![thankyou [smilie=thankyou.gif]](./images/smilies/thankyou.gif)
![thankyou [smilie=thankyou.gif]](./images/smilies/thankyou.gif)

Skończy się tak, że firmy przestaną łożyć kasę na tego typu imprezy.
)Nie wiesz co to za gwiazda??? Taki podobny do Dody-ElektrodyElfik napisał(a):A co to za gwiazda? Chyba nie z mojej epoki niestety, bo niewiele mi to nazwisko mówi.
HB musi się reklamować przecież. W ocelocie nie mógł to chociaż na imprezę organizowana przez amfiteatr sie wprosił na scenę. Szołmen z niego normalnie![]()
A tak na poważnie to nie powinnaś się do tego przyznawać , że Ci niewiele to nazwisko mówi , bo nie z twojej epoki.Są osoby ,które bezwzględnie trzeba przynajmniej kojarzyć bez względu na epokę.Jak to powiedział prezydent Francji:"straciłaś dobrą okazję do tego , aby milczeć"kgg0000 napisał(a):Pokolenie 50-latków było i jest zachwycone a cały ten "spektakl" nie koniecznie trzeba odbierać jako kampanię... zresztą różni ludzie mieli zaproszenia i bilety.
A co do zasadności sponsoringu: jeśli byście chcieli aby nie było sponsoringu to bilety nie koztowały by 20zł a 70zł!!
Więc nawet jeśli była to kampania , festyn lub inny twór to i tak się cieszę bo wielu osobom ten koncert bardzo się podobał mimo kilku wpadek.
atram napisał(a):Więc, co skłoniło prezydenta do wyboru akurat tego wykonawcy?!

atram napisał(a):A propos ceny biletów, to ja zapłaciłabym i za stówkę, jakby miał występować na przykład Sting (i pewnie ktoś jeszcze,z pokolenia 30-latków też by zapłacił) Kto wie,może kiedys w kołobrzeskim amfiteatrze...
:):):)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości