A przecierz niedawno obecny prezydent H Bieńkowski powiedzieł w wypowiedzi telewizyjnej ,że forum TKK to "bagno poniżej pewnego poziomu"....
no cóż chyba takie wypowiedzi to bagno poniżej pewnego poziomu
Różne osoby i różna kultura osobista
no cóż chyba takie wypowiedzi to bagno poniżej pewnego poziomu
Staszek napisał(a):kurde taki poeseł to ma klawe zycie, 12tys zł pensji, nie napracuje sie fizycznie, nie nadźwiga sie,
mam takie pytanie, co trzeba zrobic zeby zostać posłem
I też wiadomo ,że za taką kase sie nie bedziesz przemęczał.abyss napisał(a):A możesz napisać co pan poseł mówił, tylko konkrebnie ?
Ja odebrałem te siódme poty jako kolejne konwulsje przedwyborcze, wspomnij, że J.Banaś parsknął śmiechem na temat wypowiedzi pana posła.

monika n-k napisał(a):abyss napisał(a):A możesz napisać co pan poseł mówił, tylko konkrebnie ?
Ja odebrałem te siódme poty jako kolejne konwulsje przedwyborcze, wspomnij, że J.Banaś parsknął śmiechem na temat wypowiedzi pana posła.
Szanowny "abyss"
Niebardzo rozumiem co masz na myśli pod zwrotem"siódmie poty".Nie zwróciłam też uwagi by Pan J.Banaś "parskał smiechem "( choć wytraznie miał problem z ukryciem swojej sympati do obecnego prezydenta)
Podobało mi się w wypowiedzi Pana Posła to ,że zdecydowanie potępil rowiązania silowe ,które zastosował H.B a pochodzące rodem z minionej epoki komunistycznej ,kiedy to "pacyfikacje " były dość powszechne stosowane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości