Muzyczne pożegnanie lata...

Ten dział dotyczy muzyki i wszystkich spraw z nią związanych. Jeżeli lubisz słuchać, grać, komponować czy rozmawiać o muzyce - pisz tutaj.

Postprzez r00t » środa, 30 sie 2006, 14:16

kulA napisał(a):r00t a co z ludzmi ktorzy maja klapki na oczach myslac ze ich nie maja i widza tylko elektroniczne brzmienia i nawet do rockowej muzyki na sile chca elektronike wcisnac?

nie rozumiem pytania ...a na siłę to można coś popsuć.... rockowa muzyka ma się brardzo dobrze w połączeniu z elektroniką (i to taneczną)... już od dłuższego czasu... vide DFA Records na przykład.

http://www.dfarecords.com/
r00t
Administrator

Postprzez Joey » środa, 30 sie 2006, 14:59

ja tylko pogratuluje pomyslu z electro, sam probowalem troche te klimaty na beach party żywca zarzucić, ze skutkiem raczej marnym, bo ludzie sie troche pogubili, bynajmniej co poniektorzy...

być może się pojawię :)
Joey

Postprzez GJPM » środa, 30 sie 2006, 16:02

Vin napisał(a):nie ma to jak przychylne opinie
jeszcze nie zagral a juz gratulacje
ze tak powiem

:)

Vin: to się nazywa pozytywne wzmocnienie, a nie chwalenie pzred imprezą, przecież mówię, że więcej powiem w niedzielę... ;)
GJPM
Nowicjusz

Postprzez Vin » środa, 30 sie 2006, 16:15

GJPM napisał(a):
Vin napisał(a):nie ma to jak przychylne opinie
jeszcze nie zagral a juz gratulacje
ze tak powiem

:)

Vin: to się nazywa pozytywne wzmocnienie, a nie chwalenie pzred imprezą, przecież mówię, że więcej powiem w niedzielę... ;)

oki oki
wzmacniaj

:D

ptaku :)
Vin
Uzależniony

Postprzez Suzy » czwartek, 31 sie 2006, 19:42

... tak czy inaczej oczywiście ja będę :P choć to średnio imponujący wyczyn, skoro i tak jestem tam prawie każdego dnia :lol:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez rysio » piątek, 1 wrz 2006, 17:20

WZT napisał(a):R00T- moze dla zaciekawienia/zainteresowania ludzi moze bys dal jakies kawalki tego co bedzie grane ???

Polacy to naród niecierpliwy... Każdy film musi mieć streszczenie przed obejrzeniem, każda piosenka nazwę gatunku przed wysłuchaniem, każda impreza listę kawałków przed na nią pojściem.... po co to - pytam po co? po co po co po co po co????
rysio
Terminator

Postprzez rysio » niedziela, 3 wrz 2006, 00:36

WZT napisał(a):
rysio napisał(a):po co to - pytam po co? po co po co po co po co????

ja w innej muzyki slucham i chcialbym z czystej ciekowsoci sie dowiedziec co tam bedzie grane....

no to widzialem ze z czystej ciekawosci jednak przyszedles... i jak?
wedlug mnie super muzyka grala, ale w ludziach jakos przeswiadczenie jest ze w tym miescie mozna tanczyc tylko w 2 miejscach, a lokale w ktorych raczej sie siedzac slucha, to szans nie maja na plasy na ich parkietach... moze r00t powinien zagrac w latarni albo w riverze :) bo jak nie to, to już nie wiem....
rysio
Terminator

Postprzez kołysanka » niedziela, 3 wrz 2006, 02:43

rysio... za wcześnie wyszedłeś :D

r00t, było całkiem OK, ja tam się wyskakałam :roll: :D

pozdrawiam tych co byli :)
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Suzy » niedziela, 3 wrz 2006, 10:30

... mi też bardzo się pododbało ... troszkę zabunkrowałam się przy barku ale muzyczka do słuchania milusia :* do kolejnego razu mam nadzieję :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez r00t » wtorek, 5 wrz 2006, 11:10

...było jak było, mi się podobało :) mogłem zagrać to co uważam za dobre i przy czym sam mogę tańczyć... Muzyka była różna - od house do discopunka czy electro... Myślę, że po prostu publika musi się przyzwyczaić do pewnych gatunków, których tutaj nie słychać nigdzie (a szkoda).

Dzięki wszystkim co przybyli i tańczyli.. dzięki również tym, którzy tylko posłuchali. Jak znajdę czas to zgram jakiegoś seta i dołączę do tego tematu ... żeby i muzyczna pamiątka została po tym wydarzeniu.
r00t
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: muzyka