a Hok to w charakterze kogo
ozdoby ?
irmc napisał(a):Pewniakiem jest Józef K.-ma chyba najstabilniejszy elektorat ze wszystkich.

Wspomicie żartownisie mój post po wyborach i sami będziecie zadziwieni moją chłodną i trafną analizą polityczną.Wiem , że on będzie bardzo "wysoko" na listach wyborczych i wiem , że doradcy przygotowują mu bardzo agresywną kampanię medialną.Vin napisał(a):irmc napisał(a):Pewniakiem jest Józef K.-ma chyba najstabilniejszy elektorat ze wszystkich.
ty tez teraz pijesz ?
ja nawet nie wiem jak ten facet wyglada
ale to chyba chodzi o tego pana na ktorego nawet cala rodzina nie zaglosowala, tak ?
iloma glosami on sie dostal do rady ?
27 ?
jak mial wiecej to mnie popraw
irmc napisał(a):Wspomicie żartownisie mój post po wyborach i sami będziecie zadziwieni moją chłodną i trafną analizą polityczną.Wiem , że on będzie bardzo "wysoko" na listach wyborczych i wiem , że doradcy przygotowują mu bardzo agresywną kampanię medialną.Vin napisał(a):irmc napisał(a):Pewniakiem jest Józef K.-ma chyba najstabilniejszy elektorat ze wszystkich.
ty tez teraz pijesz ?
ja nawet nie wiem jak ten facet wyglada
ale to chyba chodzi o tego pana na ktorego nawet cala rodzina nie zaglosowala, tak ?
iloma glosami on sie dostal do rady ?
27 ?
jak mial wiecej to mnie popraw
Jedna z osób odpowiedzialna niegdyś za oświatę doradza mu przy konstruowaniu programu szczczególny nacisk kładąc na wychowanie młodych, szkolnictwo i kulturę.Podobno program jest niezły i ma być osią jego kampanii.j0shu4 napisał(a):irmc prosze nie rozmieszaj mnie
tymi doradcami i kampania medialna
jezeli dalej bedzie postepowal jak postepuje
z ludzmi bedzie to bardzo szybki i agresywny koniec
wszelkich dzialan na tej arenie
neich mniej klapie jezykiem a wiecej robi moze wtedy bedzie cos z tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości