BLAaa napisał(a):W SLD juz dawno na to wpadli, ale nie trzeba reorganizować od razu struktur. Widocznie Kaczka doszedł do wniosku, że PiS-owi grozi "baronizacja" partii, stąd ta cała przewracanka. A tak będzie miał "kacyków".
Konsul napisał(a):No to są 'głowy" w tym sld. A w pis dopiero teraz na to wpadli. Pis-owi nie grozi "baronizacja", ponieważ w przeciwieństwie do sld, baronów w Pis-ie nie ma. A cała ta zmiana ma na celu usprawnienie działalności struktur tej partii w terenie. I tyle.

BLAaa napisał(a):
W PiS mają Boga i Cara, baroni im nie sa potrzebni. Dochodzi jeszcze cała zgraja potakiwaczy do meldowania wykonania zadania. mam przeczucie, że w PiS więcej może kot Alik, niz szeregowy poseł.
BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a): Ale nadużyciem jest twierdzenie, że panuje tam jednowładztwo.
Jak to przeczytałem, to myślałem, że źle widzę![]()
Sam nie wierzysz w to co napisałeś...

Demurrer napisał(a):A co zapomniałeś, że tam są bliźniacy?
![chop [smilie=chop.gif]](./images/smilies/chop.gif)
BLAaa napisał(a):Konsul napisał(a):No to są 'głowy" w tym sld. A w pis dopiero teraz na to wpadli. Pis-owi nie grozi "baronizacja", ponieważ w przeciwieństwie do sld, baronów w Pis-ie nie ma. A cała ta zmiana ma na celu usprawnienie działalności struktur tej partii w terenie. I tyle.
W PiS mają Boga i Cara, baroni im nie sa potrzebni. Dochodzi jeszcze cała zgraja potakiwaczy do meldowania wykonania zadania. mam przeczucie, że w PiS więcej może kot Alik, niz szeregowy poseł.
.Demurrer napisał(a):BLAaa napisał(a):
PiS po prostu chce się ustrzec wszystkich błędów popełnionych przez AWS, stąd samowolka znacznie jest ograniczona. Ale nadużyciem jest twierdzenie, że panuje tam jednowładztwo.
Konsul napisał(a):W Pisie w Boga wierzą, "cara" i jego politykę wobec Polaków potępiają, baronów nie uznają ( nie jest to partia monarchistyczna ). Potakiwacze owszem są, jak wszędzie zresztą, przeważają jednak ludzie odważni, którzy próbują zmieniać i naprawiać chore zachowania w naszym kraju. A miłość do zwierząt jest wyznacznikiem dobroci człowieka.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości