Ocelot

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez minas » poniedziałek, 21 sie 2006, 23:21

no i pojechali :(

nie uwierzy mi w to chyba nikt, ale w tym roku byłam tylko na dwóch przedstawieniach :twisted:
minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez yennefer » wtorek, 22 sie 2006, 00:05

mi się udało trafić na Ocelota 3 razy w tym roku, na więcej nie miałam czasu, a szkoda :P
żałuję tylko, że nie było mi dane obejrzec w całości ostatniego spektaklu, bo według mnie był najlepszy ze wszystkich..chłopaki dali czadu, zwłaszcza z tymi ręcznikami plażowymi i Piotrek z lizakami :lol:
poza tym będzie mi brakować strasznie kilku członków, Ocelot bez Damiana i P. jest i będzie już niekompletny...niemniej bardzo sympatyczne sa nowe osoby, zwłaszcza Gosia H., ktorą serdecznie pozdrawiam :)
muzyka cały czas niezmiennie piękna, mimo że już nie ma orkiestry na żywo. szkoda że nie mieli jeszcze płyty z tego roku, bo z pewnością bym kupiła :zakochany:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez cwancyk » wtorek, 22 sie 2006, 12:22

znowu politykierzy wtrącili swoje dwa grosze, prośba do adminów, zróbcie dla nich specjalny dział, żeby mogli kłócić się do woli :|

co do ocelota, byłem 2 lata temu, rok temu, w tym roku nie pójde, bo widzę tendencję spadkową, szkoda, zamiast rozwijać się, ekipa kombinuje ze składem i nie wychodzi im to na dobre, szkoda, szkoda... :|
cwancyk
Bywalec

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Koala » wtorek, 22 sie 2006, 13:24

Mi sie bardzo podobalo.
I pozdrawiam Zofie Ł. :wink:
Koala
Mistrz klawiatury

Gadu-Gadu: 5257236

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 22 sie 2006, 17:10

Wyginam smialo cialo...

Bylam raz, podobalo mi sie, w przyszlym roku jak sie uda to znow z checia zawedruje :)
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Generał » niedziela, 3 wrz 2006, 12:18

Dzisiaj w Tkk widziałem fragment spektaklu.
Czy ktoś się orientuję kiedy był rejestrowany, na początku, czy pod koniec bytności w Kołobrzegu?
Generał
Coś tam napisał

Postprzez Roman » niedziela, 3 wrz 2006, 12:59

też widziałem w tkk - nie byłem na żywo, ale po tym fragmencie widać, że to już niestety nie to samo (chociaż 3 rok ten sam spektakl oglądać to też lipa)

co do Ocelotu, to występowali oni też w "Ca Ira" R. Watersa - numer z huśtawką i z skakaniem przez flagę
Roman
Mieszka tu

Postprzez report » niedziela, 3 wrz 2006, 13:30

Roman napisał(a):też widziałem w tkk - nie byłem na żywo, ale po tym fragmencie widać, że to już niestety nie to samo (chociaż 3 rok ten sam spektakl oglądać to też lipa)

co do Ocelotu, to występowali oni też w "Ca Ira" R. Watersa - numer z huśtawką i z skakaniem przez flagę

Tragiczna ta opera - tak przy okazji, gdyby nie latające Oceloty nie byłoby o czym mówić - wystepowali chyba tez w sc. zbiorowych
report

Postprzez report » niedziela, 3 wrz 2006, 14:37

etranger napisał(a):latajace to moga byc pawie. ocelot to przezytek, ale uzywana do rozgrywek politycznych. masakra

? polityczne koty ? protestuję !
report

Postprzez ewe » poniedziałek, 4 wrz 2006, 06:49

Fajny ten Ocelot to był ,ale rok temu i pod warunkiem ,że ogląda się raz . W tegorocznym za dużo tańca - biegańca.
Ale widać ,że brakuje nam tu w Kołobrzegu tego rodzaju nastrojowych przedstawień, przydałby się jakieś dobre przedstawienia teatralne ,nawet z doskoku .
ewe
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg