no i szczęść boże pastorze
amen
ja kończę pisanie w tym temacie
Nikt nie napisał, że się podoba wręcz przeciwnie, że był nie na miejscu.. Konsul ja to bym chciała, żebyś tak bronił człowieka na ulicy zażarcie, który został "pokrzywdzony", serio, nie doszukuj się tylko drugiego dna, bo go nie maKonsul napisał(a):Ok, w sumie to jest spoko, kolejny żarcik Easego. Bardzo zabawny, nie? Podoba się? No to super, szkoda gadać.
. Emota, którą wkleje idealnie wyraża moje emocje -
. Można kogoś nie lubić, etc.. tylko po co zaraz ogłaszać to całemu światu? Twoje odczucia i zostaw je dla siebie, na dobre Ci wyjdzie. |Adaś jakby napisał tak o mojej mamie to bym zlała na goły tyłek
.

monika n-k napisał(a):Bruno napisał(a):Tak jak widzisz, wiec chyba nic...
No jak to nic .A droga do podczela?
Konsul napisał(a):A co to za wytłumaczenie kto zaczął? Ja mówię o odpowiedzialności za słowa. Czy w pełni zroumieliście co E.Rajder napisał? Nie, to czytajcie do znudzenia. Obraził w bardzo wulgarny sposób, czyjąś matkę. Zostawiamy temat kto zaczął, kto skończył itp. Ja uważam, że na to nie ma wytłumaczenia.
BLAaa napisał(a):monika n-k napisał(a):Bruno napisał(a):Tak jak widzisz, wiec chyba nic...
No jak to nic .A droga do podczela?
Co z tą drogą? Na razie jest to bubel do poprawki po raz drugi. W gronie znajomych zastanawiamy się, czy jak juz poprawią, to zrobia po raz trzeci otwarcie drogi. A swoją drogą, to dziwi mnie jedna rzecz. Najpier pan prezydent na festynie oficjalnie otwiera drogę, a trzy tygodnie póxniej słysze w TV, że nie nastąpiło jeszcze przyjęcie robót. Co jest grane?
ewe napisał(a):Jednak jak Ruski położyli to jeździli nawet czołgami i im nie przeszkadzało.
Vin napisał(a):wez sie wysil
bo prowokacja naprawde kiepska
WZT napisał(a):Vin napisał(a):wez sie wysil
bo prowokacja naprawde kiepska
bo ja wiem.... jak narazie jest jakis efekt Easy juz ma 3 warna.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości