Długoimienny napisał(a):Vin napisał(a):nie ruszyly bo nic o nich nie wiem
z tego co piszesz to czytam pierwsze i ostatnie zdanie
chyba, ze piszesz krotko, zwiezle i na temat
nie mam cierpliwosci do czytania dlugich postow
Myślę jednak, że zbyt cwana jesteś, żeby nie przeczytać całości.

Konsul napisał(a):Easy Rider napisał(a):Oglądałem , świetny program.. od dechy do dechy obejrzałem
O dechy do dechy to się książki czyta. A le co Ty tam możesz wiedzieć

Długoimienny napisał(a):Konsul napisał(a):To dam Ci skrót: Dzień dobry! Co ja to dobrze jest, a co nie ja, to źle jest. To taki skrypt.
I jak trudno mówi się słowo "przepraszam". To słowo z ust zwłaszcza młodych polityków tak ciężko się wykluwa. I ten tekst o tym, że on przeprasza, jak coś złego zrobi. Kłamstwo i insynuacja to nic złego w związku z tym. To prawda, w stosowanej przez niego kategorii polityki "kurzej" to bardzo dobra metoda na zaistnienie. Szkoda że Adaś nie przytoczył tego, co powiedział Łukasz w radio. A zarzucił on prezydentowi, że przy jakiejś inwestycji w strefie portowej wspiera iwestorów do siebie zbliżonych. Tymczasem Łukasz nie zrozumiał w ogóle problemu. Ba, nie wiedział, jak powstaje projekt planu zagospodarowania przestrzennego, wykazał się brakiem znajomości procedur. Widać w Holandii na stażu pokazali mu tylko jak działają komputery.
Poszło o to, że autorka planu założyła możliwość wybudowania jednej kondygnacji więcej na działce, gdzie wcześniej prezydent założył, że będzie można wznieść tylko trzy czy dwie. Oburzyli się sąsiedzi tej działki i złożyli uwagi do projektu planu. A prezydent go uwzględnił stwierdzając, że autorka planu miała prawo podać swoją wizję w jej autorskim projekcie, a on tego nie widzi i zdania nie zmieni. Za to oskarżeń nie wycofał młody demokrata, no bo przecież nic się nie stało. Można to w końcu zrozumieć. Lepper gorsze numery wycinał, to co się będzie taki Łukasz przejmował. Do rady działać trza iść, to się liczy. Się mieszkańcy liczą, a co tam uczciwość, jakaś rzetelność czy kultura polityczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości