Poseł Hoc przewodniczącym

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez stary_zgred » czwartek, 17 sie 2006, 09:56

Ufff, lektura podanych przez Ciebie linków była, z racji języka, jakim jest napisana, wielce męcząca. Nie mając odpowiedniej wprawy w czytaniu z trudem wyławiam sedno sprawy. A może coś streścisz "ludzkim" językiem?
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez qrczak » czwartek, 17 sie 2006, 10:36

A co na to nasz drugi (p)oseł :?: Szuka już jakiejś komisji, żeby się wykazać :?: :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » czwartek, 17 sie 2006, 20:16

Długoimienny napisał(a): Czepiliście się przewodniczących komisji, jakby to był jakiś niebywały sukces. Godziny roboty więcej i tyle.

Dokładnie. Zwykła poselska robota.
Jednak takie info będę zamieszczał, tak dla porządku. Tym bardziej, że jeśli poseł S.K. został raz wiceprzewodniczącym jednej komisji i z tego powodu zostały założone na jego cześć aż trzy tematy, to sądzę, że skoro poseł Cz. H. jest już drugi raz przewodniczącym, to choć jeden temat nie zaszkodzi. :)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 17 sie 2006, 20:35

A tam gadacie farmazony. A czy to ważne, co kto robi? Ważne kogo, i o której w telewziji pokazują.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 18 sie 2006, 06:19

Czyli: jak nie mu ich, to oni was. :lol:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez abyss » piątek, 18 sie 2006, 06:58

A wymierne osiągnięcia są jak szyszki na wierzbie, sorry gruszki :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez kraall » piątek, 18 sie 2006, 09:03

Nie za bardzo się na tym wyznaję, ale czy nie jest tak, że jak komisje sejmowe nie chcą nad czymś pracować to powołują podkomisję, która dzieli zwykle zapałkę na cztery i coś "bardzo mądrego" w końcu przedstawi komisji. Chyba coś namieszałem. Raczej jest odwrotnie.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 18 sie 2006, 09:06

kraall napisał(a):Nie za bardzo się na tym wyznaję, ale czy nie jest tak, że jak komisje sejmowe nie chcą nad czymś pracować to powołują podkomisję, która dzieli zwykle zapałkę na cztery i coś "bardzo mądrego" w końcu przedstawi komisji. Chyba coś namieszałem. Raczej jest odwrotnie.

Przedstawia, ale nie komisji ale na posiedzeniu plenarnym sejmu.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » piątek, 18 sie 2006, 09:17

To jest dwóch sprawozdawców?
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 18 sie 2006, 09:19

kraall napisał(a):To jest dwóch sprawozdawców?

dziecięciu.
kraall o co Ci chodzi?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez pluskwa » piątek, 18 sie 2006, 10:48

Jeżeli z tego posłowania i obradowania karetka przyjedzie szybciej, długi w szpitalach zmniejszą się to ja w pełni popieram. Aha. Propagowanie tatusia też ma swoje granice. Rozumiem więzi ale spauzuj trochę. Dziecko na spacer weż albo co, a nie, tylko forum i forum. Przeciwników politycznych Szanowny Rodzic będzie miał zawsze bo się politycznie po jedynie słusznej obecnie stronie opowiedział i w dodatku zamiast zająć się Wiejską w kołobrzeskich ulęgałkach miesza.
pluskwa
Twardziel

Postprzez Demurrer » piątek, 18 sie 2006, 11:00

pluskwa napisał(a):Jeżeli z tego posłowania i obradowania karetka przyjedzie szybciej, długi w szpitalach zmniejszą się to ja w pełni popieram. Aha. Propagowanie tatusia też ma swoje granice. .

Pewnie ma. Ja do nich w każdym razie jeszcze nie dotarłem. :)

Ja dotychczas nie podawałem takich informacji, ale widać trzeba, skoro inni podają. Ma poseł SK swoją propagandę, niech ma i drugi poseł. Przynajmniej w takim, informacyjnym wymiarze.

Nie bój się nie będę z tego powodu, wzorem innych, zakładał trzech, czy więcej tematów lub ogłaszał o "największym sukcesie kołobrzeskiego parlamentaryzmu", czy jak to tam szło. :lol:

A jak Ci to nadal przeszkadza – dodaj do ignorowanych. :roll:
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez pluskwa » piątek, 18 sie 2006, 11:11

Demurrer napisał(a):Nie bój się nie będę z tego powodu, wzorem innych, zakładał trzech, czy więcej tematów lub ogłaszał o "największym sukcesie kołobrzeskiego parlamentaryzmu", czy jak to tam szło. :lol:
A jak Ci to nadal przeszkadza – dodaj do ignorowanych. :roll:

Mnej więcej jak w cudzyslowiu. Masz rację. O dokonaniach z poprzedniej kadencji nic nie slychać a i nie propagwano ich tak intensywnie.
Ciebie do ignorowanych? Nie warto. Dzięki takim jak ty masuję palce na kalwiaturze :D
pluskwa
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg