Flo napisał(a):kazió napisał(a):Fajny konzert,jedno ucho nie dziala, ale spotkalem znajomych pierwszy raz od 3 lat
3 lata bez znajomych? nie zadroszcze

kazió napisał(a):Flo napisał(a):kazió napisał(a):Fajny konzert,jedno ucho nie dziala, ale spotkalem znajomych pierwszy raz od 3 lat
a ty jak czesto spotykasz swoich ? i nie mowie o ich avatarach,ale o ich cielesnych postaciach

więc znalazłeśkazió napisał(a):Fajny konzert,jedno ucho nie dziala, ale spotkalem znajomych pierwszy raz od 3 lat
. Pytanie.. dlaczego ja jestem rozsądna?
Odprowadziałam na dworzec i pożegnałam
, nic, że to 05:00 rano..Flo napisał(a):kazió napisał(a):Flo napisał(a):kazió napisał(a):Fajny konzert,jedno ucho nie dziala, ale spotkalem znajomych pierwszy raz od 3 lat
a ty jak czesto spotykasz swoich ? i nie mowie o ich avatarach,ale o ich cielesnych postaciach
codziennie?
a ten znak zapytania sygnalizuje, ze Twoje pytanie w moim mniemaniu jest komiczne
Ale nie przejmuj sie co ludzie mniemaja, bo liczy sie tylko to co sam myslisz
kazió napisał(a):Flo napisał(a):kazió napisał(a):Flo napisał(a):kazió napisał(a):Fajny konzert,jedno ucho nie dziala, ale spotkalem znajomych pierwszy raz od 3 lat
codziennie?
a ten znak zapytania sygnalizuje, ze Twoje pytanie w moim mniemaniu jest komiczne
Ale nie przejmuj sie co ludzie mniemaja, bo liczy sie tylko to co sam myslisz
Co za dowcip i wywód na poziomie, po co ta smutna gadka,wykreć sobie korki lepiej
kazió napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś przeszłam samą siebie... i podsumowanie jest tylko jedno... jestem żenująca
Nie martw sie przeciez wiesz
w zyciu zdarza sie
czasem kiepski tekst
Flo napisał(a):coz za samokrytyka
ale jakże to motywujące
kamila napisał(a):Suzy napisał(a):jestem żenująca![]()
Jestem jak ten zwiędły kwiatek w dużym pokoju, nawet nie mam siły iść po fajki do kiosku, który znajduje się pare metrów od mojego bloku.. (...)
no cóż... było.... słodko 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości