Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez abyss » poniedziałek, 14 sie 2006, 08:58

ewe napisał(a):
Konsul napisał(a):Mam postulat, aby zmienić nazwę programu "klincz". Dawno odszedł od swojej reguły i ma się nijak do"klinczu". Jakieś inne propozycje nazwy? Może: "Sami swoi" ?

Też mi to przyszło kiedyś do głowy i podobnie jak tu na forum ktoś już powiedział: Towarzystwo wzajemnej adoracji.

Co do ronda "Solidarności" to bym nic nie zmieniał , tłok po prostu zależy od pogody, a mnie sie je bardzo dobrze objeżdża z boku/ choć formalnie nie wolno tego robić /
Ale poważnie to nie rondo jest problemem tylko cała przepustowość miasta /szczególnie k/drugiego ronda na Młyńskiej + oczywiście, jak któś już zauważył brak tzw. zielonej fali czy zbyt częste zmiany "świateł" na przejściach dla pieszych

albo towarzystwo wzajemnej frustracji :) brakowało mi tam jeszcze Czechowskiego :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 14 sie 2006, 11:37

Buehehehe.popiszcie sobie panowie frustraci tyle waszego, Klincz ma 4 letnią historię, w każdym jest co nakmniej kilkanaście telefonów
kiedyś, dawno dawno, oglądałem program gościa z podpisu Flo, jakiś jeden telefonik zadzwonił buehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 14 sie 2006, 11:41

Easy Rider napisał(a):Buehehehe.popiszcie sobie panowie frustraci tyle waszego, Klincz ma 4 letnią historię, w każdym jest co nakmniej kilkanaście telefonów
kiedyś, dawno dawno, oglądałem program gościa z podpisu Flo, jakiś jeden telefonik zadzwonił buehehehe

Gość z podpisu Flo ? :|
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Flo » poniedziałek, 14 sie 2006, 11:47

Demurrer napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Buehehehe.popiszcie sobie panowie frustraci tyle waszego, Klincz ma 4 letnią historię, w każdym jest co nakmniej kilkanaście telefonów

Gość z podpisu Flo ? :|

jestem slawny jak nalepki na banany :lol:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Nemezis-kg » poniedziałek, 14 sie 2006, 13:18

A mi się klincz podoba, bo można trochę się dowiedzieć o pewnych sprawach.
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez Messenger » poniedziałek, 14 sie 2006, 13:18

Długi piszesz o stronniczości redaktora Wieczorka. Tak Cię ona boli. Może to żal po opuszczeniu TKK? a z drugiej strony cytujesz kodeks etyki. po raz kolejny: relatywizm moralny. ale to juz Twoja sprawa. Pochwal się co miał obiecać Ci prezydent po wyborach??
Messenger
Ważniak

Postprzez abyss » poniedziałek, 14 sie 2006, 16:23

A pana klincza to nigdzie nie chcą :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 14 sie 2006, 16:37

abyss napisał(a):A pana klincza to nigdzie nie chcą :lol:

a bys sie gargamel zdziwil
adamo ma propozycje od sld 2010 po k-g nasz wspolny dom
a co do pana dlugoimiennego :
2010 spuscilo go ( jaK MOWI LENIN) 2 miesiace temu
sld nic o imiennym nie wie
przed chwila dzwonilem do radnego Ulana - jedyny potwierdzil ze taka prpozycje zlozyl
ale zaraz sie poprawil ze generalnie wolalby Wiecz.....
bueheheheheheheheh
Easy Rider
Terminator

Postprzez Konsul » poniedziałek, 14 sie 2006, 17:37

Może te ugrupowania potrzebują trefnisia, wszak każdy lubi się pośmiać. :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kgg0000 » poniedziałek, 14 sie 2006, 19:49

myślę że przesadzacie. Jak się nie podoba Klincz to go nie trzeba oglądać. Ja tam tego tworu nie oglądam. a jak już oglądam to żeby się pośmiać.
Program mniej więcej na poziomie Śmiechu Warte. też długo było na wizji , dużo taśm ludzie przysyłali a nie znaczy to o klasie programu. tak samo jak ilość telefonów panie Wieczorek aka Easy
kgg0000
Twardziel

Postprzez kgg0000 » poniedziałek, 14 sie 2006, 19:56

a co do Długiego to zaczynam wierzyć że czym większa tusza dziennikarza tym lepszy w swym fachu ;) (sorry długi - mam nadzieje że bez urazy :) ) porównywanie dziennikarstwa Długiego do Wieczorka to tak jak gra konferencje prasowe Marcinkiewicza do konferencji p.Pasikowskiego czyli jeden wielki śmiech
kgg0000
Twardziel

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 14 sie 2006, 23:34

kgg0000 napisał(a):a co do Długiego to zaczynam wierzyć że czym większa tusza dziennikarza tym lepszy w swym fachu ;) (sorry długi - mam nadzieje że bez urazy :) ) porównywanie dziennikarstwa Długiego do Wieczorka to tak jak gra konferencje prasowe Marcinkiewicza do konferencji p.Pasikowskiego czyli jeden wielki śmiech

Twoja opinia szanuje ja
nie wiem o co Ci ........ chodzi
kocham Roberta znam od 10 lat i tak zostanie, zadne macenie tego nie zmieni
przedstaw sie ......... i dopiero dyskutuj
co znaczy aka?

-----------------------------------------------------------------------
Edit by j0shu4
Easy prosze cie powstrzymaj sie od epitetow
pisz jak czlowiek przeciez to potrafisz
Ostatnio edytowano wtorek, 15 sie 2006, 12:05 przez Easy Rider, łącznie edytowano 1 raz
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 14 sie 2006, 23:53

w klinczu - zawadzki, hok, klimczak, tomczyk
mial byc ulan podobno, ale go nie bedzie buehehehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Messenger » wtorek, 15 sie 2006, 11:15

kgg0000 napisał(a):a co do Długiego to zaczynam wierzyć że czym większa tusza dziennikarza tym lepszy w swym fachu ;) (sorry długi - mam nadzieje że bez urazy :) ) porównywanie dziennikarstwa Długiego do Wieczorka to tak jak gra konferencje prasowe Marcinkiewicza do konferencji p.Pasikowskiego czyli jeden wielki śmiech

Porównanie moim zdaniem nie tarfione. Marcinkiewicz miał prawdziwych fachowców, to fakt. Pasikowskiego moim zdaniem nie należy traktować jak rzecznika prasowego, dlaczego? Wszyscy wiedzą. a jesli chodzi o profesjonalizm Dlugiego, to rowniez w podobnym kontekscie nalezy zapytac jak na jego image dziala opluwanie innych dziennikarzy.
Messenger
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg