Długoimienny napisał(a):Vin napisał(a):wlaczylam
u mnie na 47 po francusku gada
Poseł? Hm, nie znałem go od tej strony. A redaktor nie tłumaczy?
dobre
udalo ci sie
sama sobie tlumacze
literka po literce

Konsul napisał(a):A ja uważam, że trzeba napiętnować takie osoby. To jest typowe politykierstwo, nie chcę tu wklejać głównych programów ideowych SLD, SDPL czy PO. Nawet nie znajć ich dokładnie widać ogromną różnicę, tak dużą, że jest nie do pogodzenia. W wielu punktach te programy się wzajemnie wykluczają. Niech wyborcy określą takie postawy. Dla mnie to jest styl uprawiania polityki, który za główną wartość stawia : JA, nieważne z kim, dlaczego, ważne za ile. Brzydko się kojarzy prawda?
Ps. I ja również uważam, że J. Woźniak jest godnym szacunku politykiem. Wiesz z kom rozmawiasz i wiesz, jakie zdanie będzie miał jutro. Trzyma po prostu pewien poziom.

abyss napisał(a):Wracając do tematu aktywności posłów:
Poseł Czesław Hoc-Przewodniczący podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy o pomocy publicznej restrukturyzacji publicznych zakładów pomocy społecznej.
Demurrer napisał(a):abyss napisał(a):Wracając do tematu aktywności posłów:
Poseł Czesław Hoc-Przewodniczący podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy o pomocy publicznej restrukturyzacji publicznych zakładów pomocy społecznej.
Poseł Hoc już przedstawił w Sejmie sprawozdanie z prac tej komisji.
Nemezis-kg napisał(a):Konsul napisał(a):A ja uważam, że trzeba napiętnować takie osoby. To jest typowe politykierstwo, nie chcę tu wklejać głównych programów ideowych SLD, SDPL czy PO. Nawet nie znajć ich dokładnie widać ogromną różnicę, tak dużą, że jest nie do pogodzenia. W wielu punktach te programy się wzajemnie wykluczają. Niech wyborcy określą takie postawy. Dla mnie to jest styl uprawiania polityki, który za główną wartość stawia : JA, nieważne z kim, dlaczego, ważne za ile. Brzydko się kojarzy prawda?
Ps. I ja również uważam, że J. Woźniak jest godnym szacunku politykiem. Wiesz z kom rozmawiasz i wiesz, jakie zdanie będzie miał jutro. Trzyma po prostu pewien poziom.
Kolego! Wożniaka SLD-owcy powiozą już za parę tygodni na taczkach. Oni wolą dogadać sie z Heńkiem - to są same fakty.
Nemezis-kg napisał(a):Kolego! Wożniaka SLD-owcy powiozą już za parę tygodni na taczkach. Oni wolą dogadać sie z Heńkiem - to są same fakty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości