Aktywność posłów

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » niedziela, 13 sie 2006, 22:38

Długoimienny napisał(a):
Vin napisał(a):wlaczylam
u mnie na 47 po francusku gada

Poseł? Hm, nie znałem go od tej strony. A redaktor nie tłumaczy? :lol:

:lol:

dobre
udalo ci sie
sama sobie tlumacze
literka po literce

:lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Nemezis-kg » niedziela, 13 sie 2006, 23:21

Konsul napisał(a):A ja uważam, że trzeba napiętnować takie osoby. To jest typowe politykierstwo, nie chcę tu wklejać głównych programów ideowych SLD, SDPL czy PO. Nawet nie znajć ich dokładnie widać ogromną różnicę, tak dużą, że jest nie do pogodzenia. W wielu punktach te programy się wzajemnie wykluczają. Niech wyborcy określą takie postawy. Dla mnie to jest styl uprawiania polityki, który za główną wartość stawia : JA, nieważne z kim, dlaczego, ważne za ile. Brzydko się kojarzy prawda?
Ps. I ja również uważam, że J. Woźniak jest godnym szacunku politykiem. Wiesz z kom rozmawiasz i wiesz, jakie zdanie będzie miał jutro. Trzyma po prostu pewien poziom.

Kolego! Wożniaka SLD-owcy powiozą już za parę tygodni na taczkach. Oni wolą dogadać sie z Heńkiem - to są same fakty. :D
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez abyss » poniedziałek, 14 sie 2006, 10:07

Wracając do tematu aktywności posłów:
Poseł Czesław Hoc-Przewodniczący podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy o pomocy publicznej restrukturyzacji publicznych zakładów pomocy społecznej.
Poseł Karpiniuk już się pochwalił sam.

Czekamy na wymierne korzyści działań posłów.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 14 sie 2006, 10:21

abyss napisał(a):Wracając do tematu aktywności posłów:
Poseł Czesław Hoc-Przewodniczący podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia rządowego projektu ustawy o zmianie ustawy o pomocy publicznej restrukturyzacji publicznych zakładów pomocy społecznej.

Poseł Hoc już przedstawił w Sejmie sprawozdanie z prac tej komisji.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Nemezis-kg » poniedziałek, 14 sie 2006, 13:23

Demurrer napisał(a):
abyss napisał(a):Wracając do tematu aktywności posłów:

Poseł Hoc już przedstawił w Sejmie sprawozdanie z prac tej komisji.

Możesz wkleić jakieś ciekawsze wnioski???

U nas się dużo mówi, ale jest mało konkretów. I tak naprawdę mało kto coś konkretnego wie.
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez abyss » poniedziałek, 14 sie 2006, 16:35

Nemezis-kg napisał(a):
Konsul napisał(a):A ja uważam, że trzeba napiętnować takie osoby. To jest typowe politykierstwo, nie chcę tu wklejać głównych programów ideowych SLD, SDPL czy PO. Nawet nie znajć ich dokładnie widać ogromną różnicę, tak dużą, że jest nie do pogodzenia. W wielu punktach te programy się wzajemnie wykluczają. Niech wyborcy określą takie postawy. Dla mnie to jest styl uprawiania polityki, który za główną wartość stawia : JA, nieważne z kim, dlaczego, ważne za ile. Brzydko się kojarzy prawda?
Ps. I ja również uważam, że J. Woźniak jest godnym szacunku politykiem. Wiesz z kom rozmawiasz i wiesz, jakie zdanie będzie miał jutro. Trzyma po prostu pewien poziom.

Kolego! Wożniaka SLD-owcy powiozą już za parę tygodni na taczkach. Oni wolą dogadać sie z Heńkiem - to są same fakty. :D

A i taczek jest kilka i majster pjany,trochę gruzu politycznego się może wysypać.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 14 sie 2006, 21:11

Nemezis-kg napisał(a):Kolego! Wożniaka SLD-owcy powiozą już za parę tygodni na taczkach. Oni wolą dogadać sie z Heńkiem - to są same fakty. :D

Gdyby to było takie proste...

W polityce jest wyznawana zasada zywopłotu. Jak wystawisz ponad zywopłot czubek głowy, to Ci fryzurę przystrzygą, jak wystawisz głowę, to Ci ją zetną.
Dlatego trzeba ponad żywopłot podskoczyć.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg