tak
ale ja jako mieszkniec kg widze tylko relacje w tv
i z tego mi wychodzi, ze od paru lat nic nie zrobil
poza gadaniem
przyznasz chyba, ze przez pare lat mozna bylo cos sensownego stworzyc - tak ?
Długoimienny napisał(a):Vin napisał(a):a ty nie badz taki przystojny dlugoimienny
jak na razie to prezydent nie zrobil nic
Rozumiem, że jak sam zacząłby zabierać te torby i stragany, byłabyś zadowolona, bo miałabyś powód do krytyki. Życzenia do prezydenta myślę trzeba kierować na piśmie.
Achaja napisał(a):Długoimienny napisał(a):Eureka napisał(a):Jakoś nie widziałem elegancko ubranego prezydenta w rozwiązywaniu konfliktu bezpośrednio na bulwarze. Więc nie zapraszaj posła, by opluto mu garnitur. Sam się weź wszechwiedzący za rozwiązanie tego konfliktu a ja nie przyjdę patrzeć, jak oplują Twój garnitur.
Ja, w przeciwieństwie do posła, nie twierdziłem, że są inne sposoby rozwiązywania tego problemu. Więc skoro są, jest okazja dla posła, aby się wykazał. Jak to zrobi lepiej niż prezydent, no to brawa proszę państwa. Ja, w przeciwieństwie do posła, nie mam tyle elokwencji i tupetu. Po wtóre, w przeciwieństwie do posła, nie mam tylu znajomości, żeby załagodzić taki konflikt. A na koniec, w przeciwieństwie do posła, nie noszę garnituru.
to do cholery po co nam prezydent jak problemy ma załatwiać poseł
jak prezydent nie potrafi sobie z nimi poradzić to może trzeba się nad tym zastanowić
ewe napisał(a):A wracając do tematu ,to chciałbym jeszcze wiedzieć ,co z legalnością sprzedaży i picia piwa na plaży. Jest to legalne czy nie ?
Ostatnio nas pogonili z plazy w Mielnie za picie piwka i tylko wdzięk osobisty naszych żon powstrzymał panow w mundurach przed wlepieniem nam stówki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości