no dobra
niech bedzie
w koncu mamy tyle rozbiorek w miescie w tym samym terminie, ze moga nie wiedziec
a ze wszedzie byc nie moga to wiem

na to wychodzi, że pozostaje transport z powietrza.Długoimienny napisał(a):A ja myślałem że tego rodzaju pozwolenia, jeżeli już są wymagane, to kompetencja Wydziału Budownictwa Starostwa Powiatowego.
abyss napisał(a):Drugi dojaz przeszkadza meszkańcom, którzy twierdzą, że pękają im ściany od przejazdu ciężkiego sprzętu,po bulwarze też wątpliwe.Może rozebrać przy użyciu młotków i taczekna to wychodzi, że pozostaje transport z powietrza.

qrczak napisał(a):Chyba niektórzy mają krótką pamięć nieco. TKK robiła program o biadoleniu mieszkańców, że im ściany pękają jak ciężkie samochody jeżdża po wewnętrznych drogach. Więc puścili bulwarem.
P.S. Vin gratuluję orientacji, według Ciebie straż miejska ma robić za inspektora nadzoru![]()
Długoimienny napisał(a): ...........Tylko tego wszystkiego nie zrobi 5 czy 6 strażników na zmianie. W sezonie, ludzie dzwonią w sprawie każdej pierdółki. Że trawa jest sucha, że drzewo w parku spadło, że pies bez obroży biega. ..............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości