Mówiłem, że tak będzie

Konsul napisał(a):Dlaczego, jeżeli ktoś pisze "pozytywne" rzeczy jest atakowany. Ja wiem, że teraz w modzie jest totalna obstrukcja, ale krytykować też trzeba umieć.
BLAaa napisał(a):Inwestycje nie sa takie ogromne. jeżeli spojrzec na to od tej strony, że starania o termomodernizacje szlag trafil, to nie jest tak cacy.
Boiska? Lubie, gdy włodarze miasta realizuja obietnice wyborcze zaraz po objeciu stołka, a nie na koniec, przed wyborami, żeby sie przypodobac.
Policz jeszcze ile kasy pochłoneły przegrane procesy w sądzie pracy...

abyss napisał(a):BLAaa napisał(a):Inwestycje nie sa takie ogromne. jeżeli spojrzec na to od tej strony, że starania o termomodernizacje szlag trafil, to nie jest tak cacy.
Boiska? Lubie, gdy włodarze miasta realizuja obietnice wyborcze zaraz po objeciu stołka, a nie na koniec, przed wyborami, żeby sie przypodobac.
Policz jeszcze ile kasy pochłoneły przegrane procesy w sądzie pracy...
Ja o niebie,Ty o chlebie.

abyss napisał(a):Odejdę od tematu i dorzucę Ci jeszcze zdaje się 18 milionów ze zintgrowanego program peracyjnego na inwestycje w porcie rybackim.Idź zobacz jak port pięknieje.
To jest to niebo BLAaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości