Messenger napisał(a):To zapytaj Tatę kto zwrocil mu na to uwage i bedziesz mial jasnosc.
No właśnie napisałem.
Messenger napisał(a):Juz na ten temat kiedys byla tu dyskusja, jednak widze, ze dla was nie liczy sie prawda a jedynie przeklamania. jesli faktycznie ojciec w ten sposob ci powiedzial no to po pierwsze: gratuluje niekonsekwencji, bo juz kiedys powiedzial publicznie o tym w tkk, ze byl to posel Karpiniuk, i ja rowniez z poslem na ten temat rozmawialem i potwierdzil ze to wlasnie byla uwaga SK.
abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.
Demurrer napisał(a):Messenger napisał(a):Juz na ten temat kiedys byla tu dyskusja, jednak widze, ze dla was nie liczy sie prawda a jedynie przeklamania. jesli faktycznie ojciec w ten sposob ci powiedzial no to po pierwsze: gratuluje niekonsekwencji, bo juz kiedys powiedzial publicznie o tym w tkk, ze byl to posel Karpiniuk, i ja rowniez z poslem na ten temat rozmawialem i potwierdzil ze to wlasnie byla uwaga SK.
Mi mówił, że Grzymkowski go zaalarmował.
Nie wiem natoamist o jakiej wypowiedzi Cz. H. w TKK mowa. Może mylisz z sytuacją , która miała miejsce już w Sejmie, gdy był moment, że po przegłosowaniu poprawki w Komisji Finansów Publicznych, gdy wydawało się że jest sprawa załatwiona, po autopoprawce rządu, trafił do posłów projekt budżetu nie uwzględniający poprawki zwiększającej kasę dla portu.
Jeśli natomaist podajesz jako źródło Twoją rozmowę z posłem S.K., to najpierw się przedstaw.
Demurrer napisał(a):abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.
Nie słyszałem tej wypowiedzi, ale jeśli tak powiedział to wie co mówi, bo był wtedy przewodniczącym Komisji Finansów Publicznych i w sumie, po pewnym zamieszaniu jego rozmowa w cztery oczy z Cz. Hoc uratowała tę poprawkę, złożoną zresztą przez Cz. Hoc i posła Golińskiegio.

Messenger napisał(a):Demurrer napisał(a):abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.
Nie słyszałem tej wypowiedzi, ale jeśli tak powiedział to wie co mówi, bo był wtedy przewodniczącym Komisji Finansów Publicznych i w sumie, po pewnym zamieszaniu jego rozmowa w cztery oczy z Cz. Hoc uratowała tę poprawkę, złożoną zresztą przez Cz. Hoc i posła Golińskiegio.
To tak, jakby zapytac jednego z kolobrzeskich dziennikarzy- pisujacego na tym forum- kto jest najlepszym prezydentem na swiecie. no nie zartuj, przeciez to PiS mianuje ministrow, to kogo ma chwalic minister

Demurrer napisał(a):Z tego co mi wiadomo to wychwycił to Grzymkowski.
BLAaa napisał(a):abyss napisał(a):Właśnie minister Jasiński w TKK powiedział, że inwestycje zabiegał Hoc oraz Bieńkowski.
To akurat nie jest działka byłego towarzysza z komitetu wojewódzkiego PZPR Jasińskiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości