Poseł Karpiniuk - Szycha!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » piątek, 4 sie 2006, 15:24

Słuchajcie, a co co poszło z tym Smoktunowiczem??
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Easy Rider » piątek, 4 sie 2006, 17:44

BLAaa napisał(a):Słuchajcie, a co co poszło z tym Smoktunowiczem??

podobno o Hannę Smoktunowicz :wink:
Easy Rider
Terminator

Postprzez padalec_ » piątek, 4 sie 2006, 20:59

Podobno pewien poseł PiS powiedział: "Podoba mi się pewien poseł z LPR, ale jestem z PiS, więc mi nie wypada". I już po 2 minutach mu wypadło.
padalec_
Twardziel

Postprzez BLAaa » sobota, 5 sie 2006, 18:21

Róznicę zdań? No ale na czym ona polegała, skoro ten senator takimi ostrymi słowami pod adresem Seby wyskoczył?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » sobota, 5 sie 2006, 18:56

BLAaa napisał(a):Róznicę zdań? No ale na czym ona polegała, skoro ten senator takimi ostrymi słowami pod adresem Seby wyskoczył?

Różnice zdań były, są i będą. Smoktunowicz zapewne jest zły, że nie postawili na niego, tylko nieznanego posła z Kołobrzegu. Warszawka ma żal?
Eureka
V.I.P

Postprzez Demurrer » sobota, 5 sie 2006, 20:21

Eureka napisał(a):
BLAaa napisał(a):Róznicę zdań? No ale na czym ona polegała, skoro ten senator takimi ostrymi słowami pod adresem Seby wyskoczył?

Różnice zdań były, są i będą. Smoktunowicz zapewne jest zły, że nie postawili na niego, tylko nieznanego posła z Kołobrzegu. Warszawka ma żal?

Ty to jednak jak mówisz o pośle Karpiniuku to masz zawężony strumień świadomości i ograniczone możliwości trzeźwej oceny rzeczywistości.
Co ma wybór posła S. Karpiuka do Komisji Sejmowej i reprezentowanie w ramach niej stanowiska PO do pozycji senatora (powtarzam Eureko - senatora) Smoktunowicza? Kojarzysz różnice Sejm - Senat? Hę?
Jak mogli według Ciebie postawić na Smoktunowicza? Żeby sentor reprezentował stanowisko PO w Sejmie?

Wracajac do tematu wypada przypomnieć , że głównym kryterium doboru do tej Komisji był wiek. Mieli to być sami młodzi posłowie bez obciążeń tamtego systemu. Komisja okazała się wyjątkowo medialna. Trafny wybór posła Karpiniuka.

Na marginesie to Smoktunowicz nie budzi mojego zaufania. Ale jego wypowiedz była wyjątkowo ostra i nie spłycajmy tego do zwykłej różnicy zdań. Musiało ostro się dziać. Tak nie reaguje się gdy chodzi o zwykłą różnice w pomysłach na ustawę, czy też jakąś poprawkę.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Eureka » niedziela, 6 sie 2006, 13:08

Demurrer.
Napisałem nieprecyzyjnie. Ot, zwykłe uproszczenie myśli. Miałem na uwadze, że senstor Smoktunowicz jest wziętym prawnikiem z wielkim zapleczem/kancelaria/ a tu postawili na Karpiniuka. Uczestniczenie w przygotowaniu ustawy nie wyklucza, że ktoś jest senstorem.
A tak na marginesie, to oszczędź sobie uwag na temat, czy kojarzę różnice Sejm - Senat? Naprawdę, oszczędź sobie tego typu "wycieczki". Stać Cię na więcej.
Eureka
V.I.P

Postprzez abyss » poniedziałek, 7 sie 2006, 13:51

Eureka napisał(a):Demurrer.
Napisałem nieprecyzyjnie. Ot, zwykłe uproszczenie myśli. Miałem na uwadze, że senstor Smoktunowicz jest wziętym prawnikiem z wielkim zapleczem/kancelaria/ a tu postawili na Karpiniuka. Uczestniczenie w przygotowaniu ustawy nie wyklucza, że ktoś jest senstorem.
A tak na marginesie, to oszczędź sobie uwag na temat, czy kojarzę różnice Sejm - Senat? Naprawdę, oszczędź sobie tego typu "wycieczki". Stać Cię na więcej.

Z powodu wieku(w imię super czystej PO), ktoś już to napisał. :wink:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Easy Rider » wtorek, 8 sie 2006, 20:02

Eureka odpuść sobie Demurrera
Easy Rider
Terminator

Postprzez Konsul » wtorek, 8 sie 2006, 20:05

Właśnie, trzeba mierzyć siły na zamiary.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » wtorek, 8 sie 2006, 20:46

Konsul napisał(a):Właśnie, trzeba mierzyć siły na zamiary.

Właśnie, weź to pod uwagę, nim zaczniesz doszukiwać się wielkiej siły sprawczej takich uwag.
Eureka
V.I.P

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg