Alternatywa dla TKK?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Alternatywa dla TKK?

Postprzez ciacho » piątek, 4 sie 2006, 19:59

Witam,
Mam neostrade, zastanawiam sie nad rezygnacja z uslug TP.
Potrzebuje jakiegokolwiek taniego dostepu do internetu z jak najwieksza bezawaryjnoscia.
Zastanawiam sie ponownie wrocic do TKK WSK lecz mam pytanie: czy sa jeszcze jakies inne alternatywne firmy swiadczace uslugi ISP w Kolobrzegu? (okolice ulicy Budowlanej)

P.S. [Dla Moderatorow]
Jesli napisalem tego posta w miejscu do tego nie przeznaczonym to prosze o jego przeniesienie do odpowiedniego dzialu.

Pozdrawiam,
Krzysztof

Postprzez jeepi_srs » piątek, 4 sie 2006, 21:42

Widzisz ja sie wlasnie zastanawiam o sposobnosci przejscia z WSK TKK na Neostarde. Moze i TKK jest mniej zawodna, ale jak juz sie cos trafi to nikt Ci nie pomoze. Ostatnio czekalem 2 dni na "fachowca" i mimo zapewnien pracownika, pozniej prezesa nikt sie nie pojawil.
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez Flo » sobota, 5 sie 2006, 01:26

Ciacho bierz TKK, nie znajdziesz u nas na prowincji niczego lepszego. Taka jest prawda. Znamy sie wiec Ci kitu nie cisne
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Generał » sobota, 5 sie 2006, 10:55

jeepi_srs napisał(a):Widzisz ja sie wlasnie zastanawiam o sposobnosci przejscia z WSK TKK na Neostarde. Moze i TKK jest mniej zawodna, ale jak juz sie cos trafi to nikt Ci nie pomoze. Ostatnio czekalem 2 dni na "fachowca" i mimo zapewnien pracownika, pozniej prezesa nikt sie nie pojawil.

Weź więc Neostadę, poczekasz na przyjście technika 30 dni to zmienisz zdanie.
Dostawcy łącz nie serwisują komputerów klienckich, tak jak na stacjach benzynowych nie naprawia się samochodów.
Generał
Coś tam napisał

Postprzez Vin » sobota, 5 sie 2006, 19:53

Generał napisał(a):
jeepi_srs napisał(a):Widzisz ja sie wlasnie zastanawiam o sposobnosci przejscia z WSK TKK na Neostarde. Moze i TKK jest mniej zawodna, ale jak juz sie cos trafi to nikt Ci nie pomoze. Ostatnio czekalem 2 dni na "fachowca" i mimo zapewnien pracownika, pozniej prezesa nikt sie nie pojawil.

Dostawcy łącz nie serwisują komputerów klienckich, tak jak na stacjach benzynowych nie naprawia się samochodów.

Generał co za farmazony gadasz
oczywiście lepszy jest bezprzewodowy, nie ?
technik przyjdzie na drugi dzien, prawda aaaaaaaaaaa ? :)

:D :lol:

ciacho bierz neo i nie wydziwiaj :)
Vin
Uzależniony

Postprzez abyss » sobota, 5 sie 2006, 19:59

Bierz neo, pięknie chodzi.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » sobota, 5 sie 2006, 20:01

ptaku napisał(a):Flo... tak piszesz... ale prawda jest taka, że ja/my 10 minut od centrum stolicy nie mogę/możemy znaleźć czegoś co by było chociaż takie jak TKK...

my w sensie moja siostra i ja

nie kumam co nabazgrales
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » sobota, 5 sie 2006, 20:42

ptaku napisał(a):To było odnośnie
Flo napisał(a):... nie znajdziesz u nas na prowincji niczego lepszego. Taka jest prawda. ...

Prowincja itd. nie mają tutaj nic do rzeczy. Z resztą... w dużej ilość małych i średnich miast są lepsze możliwości podłączenia do sieci niż w tych największych...

ale nie uzywam slowa prowincja odnosnie netu lecz wielkosci naszego miasteczka, kapejszyn :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » sobota, 5 sie 2006, 20:55

wiec tlumacze jeszcze raz ze uzywam slowa prowincja odnosnie wielkosci naszego miasta, slowo niezwiazane z internetem, kapejszyn? :P
Flo
Arcymistrz

Postprzez jeepi_srs » niedziela, 6 sie 2006, 12:37

Generał napisał(a):

Rzeczywiscie jakies bzdury piszesz. Technik nie byl wzywany, aby naprawic komputer. Juz nie raz tak bylo, ze wszyscy w mojej klatce byli pozbawieni netu to sie im wciskalo kit przez telefon ze to wina kompa. Potrafie rozroznic natomiast jeszcze, gdzie lezy wina, czy po stronie PC czy modemu (czyt. sieci).
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez Uri » niedziela, 6 sie 2006, 14:28

ptaku napisał(a):Flo... tak piszesz... ale prawda jest taka, że ja/my 10 minut od centrum stolicy nie mogę/możemy znaleźć czegoś co by było chociaż takie jak TKK...

my w sensie moja siostra i ja

Wawka?

zarówno chello jak i aster sa lepsze od tkk - prawo wiekszych sieci.
Uri
Weteran

Postprzez M@dF » niedziela, 6 sie 2006, 15:27

Polecam Neo. moi rodzice maja TKK i super chodzi (przynajmniej tak bylo dopoki z nimi mieszkalem). Teraz mieszkam na ul Radomskiej i nie zanosi sie tu na TKK. Mialem milenium.net i szczerze mowie,ze to najgorsza decyzja jaka podjalem w zyciu. Mimo, ze do siedziby milenium mam po prostej drodze 50m to internet dobrze dzialal tylko w nocy. Na szczescie umowa na czas nieokreslony zostala szybko rozwiazana. Teraz mam Neo 512 za 33zl miesiecznie a po roku 66zl. Net jest stabilny i smiga az milo. :)
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Następna strona

Powrót do :: hydepark