Prezydent odbiera ludziom nadzieje!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez pluskwa » czwartek, 20 lip 2006, 07:17

Wszyscy pełni rad, wiedzy, pomysłów tylko jakoś efektow tego nie widać. BLAaa, wieczny krytykancie, co konstruktywnego udalo ci się zdziałalć? Siedzisz w "polityce" kilka ładnych lat. Bieńkowski jednym daje, drugim odbiera i nie ja będę to ocenial. To sprawa ludzi i sądów. Po ilości świateł w oknach, wieczorem, na Jedności Narodowej nie widać niechęci ludzi do przeprowadzki.
pluskwa
Twardziel

Postprzez pluskwa » czwartek, 20 lip 2006, 07:48

Achaja napisał(a):i Ty mówisz o krytykowaniu :shock:
Dalej okazuj zdziwienie. Dobrze ci idzie :wink:
BTW. Wiesz na co najbardziej cierpi to forum? Na brak własnego zdania. 80% postów to zwykle klakierstwo wobec jedynie słusznych autorytetów. Odkąd znikli Banaś i Wieczorek większość nie ma pojęcia o czym pisać.
pluskwa
Twardziel

Postprzez pluskwa » czwartek, 20 lip 2006, 08:08

Achaja napisał(a):ale jeśli piszesz o krytykowaniu to spójrz na siebie, taka była moja sugestia więc dlatego to napisałam
widzisz igłę w cudzym oku, a belki we własnym nie zauważasz
i więcej luzu - są wakacje
i cóż ty mi możesz zarzucić poza własnym zdaniem? Zdarza mi się krytykować tych z prawa i tych z lewa. Bez różnicy. Masz pretensje do stwierdzenia faktów? Odkąd nie ma niektórych osób, na forum, dział miejski stał się jałowy. Wakacje mam jak chcę i mogę mieć :roll: Ale nic, opalaj się
pluskwa
Twardziel

Postprzez BLAaa » czwartek, 20 lip 2006, 08:28

pluskwa napisał(a):Wszyscy pełni rad, wiedzy, pomysłów tylko jakoś efektow tego nie widać. BLAaa, wieczny krytykancie, co konstruktywnego udalo ci się zdziałalć? Siedzisz w "polityce" kilka ładnych lat. Bieńkowski jednym daje, drugim odbiera i nie ja będę to ocenial. To sprawa ludzi i sądów. Po ilości świateł w oknach, wieczorem, na Jedności Narodowej nie widać niechęci ludzi do przeprowadzki.

No wybacz, ale ale z tym krytykanctwem to już przesadzasz. Jeżeli już przedstawiam krytyczną ocenę, to robię to otwarcie. Jeżeli coś mi się nie podoba, a w przypadku "nowych" mieszkań nie podobaja mi się ceny za jeden metr kwadratowy, to o tym piszę. Jeżeli nie podoba mi się, że kogoś na siłę chce się wywalić z domu, w ktorym mieszka kilkadziesiąt lat (ul. Kopernika), tylko po to, żeby zrobić dobrze sąsiadujacemu inwestorowi, to o tym otwarcie mówię.
Zauważam, że modne stało się pytanie: "co Ty zrobiłeś, czy zdziałałeś"? Szczególnie gdy zadaje je gość ukryty pod nickiem.
Chetnie udziele Ci odpowiedzi pluskwo, ale prosto w oczy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Demurrer » czwartek, 20 lip 2006, 08:29

Z Trójcy władców działu miasto ostał nam się więc jeno Długi.

Więc może pluskwo choć Ty wsparłbyś w tym trudnym dziele ten trudny dział. Boś się ostatnio też troszkę wypiął się na naszą polityczną, małomiasteczkową gawiedź.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » czwartek, 20 lip 2006, 08:42

Długi, dopiero teraz to widzisz? Przecież tak było zawsze.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » czwartek, 20 lip 2006, 08:58

Nie mówmy o teorii.
Od kiedy oglądasz tkk?
Demurrer
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg