Wychowanie patriotyczne.

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Czy chcesz, aby wprowadzono lekcje Wychowanie Patriotyczne?

Tak.
3
6%
Tak, ale w połączeniu z innym przedmiotem (podaj jakim)
4
8%
Nie.
38
79%
Nie mam zdania.
3
6%

Liczba głosów : 48

Postprzez Wald » sobota, 8 lip 2006, 16:59

Niech w tym zakresie szkoli się Giertych, a nawet oba Giertychy! Wielbiciele Franco! Niedługo zaczną wychwalać Musoliniego, a potem być może i Hitlera! Im, Giertychom jest potrzebne "wychowanie patriotyczne"! Patriotyzm sie ma we krwi i w sercu - wyszkolić w tym zakresie nie można!
No, a poza tym w ramach tego szkolenie powinni doszkolić premiera in spe - Kaczyńskiego w zakresie znajomości hymnu narodowego!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Sauniere » poniedziałek, 10 lip 2006, 14:34

nie mieszaj Franco do Mussoliniego i Hitlera .. to tak jakby wkładac Miltona Friedmana do jednego worka z Leninem i Marksem .. (bo cała trojka to Żydzi :D ) .. Franco był w porzadku .. wybitny maz stanu, obronca katolickiej Ojczyzny, przywódca antykomunistycznej krucjaty .. niewykluczone ze kiedys zostanie swietym Koscioła Katolickiego (Santo Franco :) ) .. Mussolinii jakby nie poszedł droga kultu jednostki i statolatrii (czy jak to sie zwie) i nie wmieszał sie w układy Hitlerem byłby bohaterem narodowym .. a Hitler to juz inna bajka .. w kazdym razie Franco, Duce, Hitler prezentuja osobne ideologie .. z tym ze Franco to katolik, tardycjonalista, konserwatysta .. a Duce i Hitler to socjalisci, futurysci etc .. dlatego nie mam nic przeciwko w chwaleniu tego co dobre i wybitnych ludzi takich jak Franco, Dmowski, Koneczny, Giertych, Cat-Mackiewicz ..
Sauniere
Ważniak

Postprzez Wald » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:38

Sauniere napisał(a):nie mieszaj Franco do Mussoliniego i Hitlera .. to tak jakby wkładac Miltona Friedmana do jednego worka z Leninem i Marksem .. (bo cała trojka to Żydzi :D ) .. Franco był w porzadku .. wybitny maz stanu, obronca katolickiej Ojczyzny, przywódca antykomunistycznej krucjaty .. niewykluczone ze kiedys zostanie swietym Koscioła Katolickiego (Santo Franco :) ) .. Mussolinii jakby nie poszedł droga kultu jednostki i statolatrii (czy jak to sie zwie) i nie wmieszał sie w układy Hitlerem byłby bohaterem narodowym .. a Hitler to juz inna bajka .. w kazdym razie Franco, Duce, Hitler prezentuja osobne ideologie .. z tym ze Franco to katolik, tardycjonalista, konserwatysta .. a Duce i Hitler to socjalisci, futurysci etc .. dlatego nie mam nic przeciwko w chwaleniu tego co dobre i wybitnych ludzi takich jak Franco, Dmowski, Koneczny, Giertych, Cat-Mackiewicz ..

Wszystkich ich wrzucam do jednego worka!!! to nie jest żadna inna ideologia - to ewolucja faszyzmu! Mussolini - źródło faszyzmu, Franco - faszysta, Hitler - no comment! Zrobienie zbrodniarza - Franco - świętym - to dopiero byłaby kompromitacja krk. Jak wogóle można mieć takie poglądy, jak można któregokolwiek z tych zbrodniarzy bronić? To samo zło! I nie ma nic do rzeczy, kto ma jakie pochodzenie; Żyd, Polak, Niemiec, Włoch, czy Hiszpan. Żadne pochodzenie nie dyskredytuje. Dyskredytują poglądy, a w szczególności postępowanie. To zwykli ludobójcy, zbrodniarze w jak najszerszym znaczeniu tego słowa!
A "wybitni" ludzie wymienieni przez ciebie - toż to i antysemici i narodowcy i faszysta! Gdzieś ty nabył takich poglądów - człowieku?
Wald
V.I.P

Postprzez Sauniere » środa, 12 lip 2006, 14:57

Wald .. najpierw poczytaj a pozniej cos powiedz .. bzdury gadasz
Sauniere
Ważniak

Postprzez Wald » środa, 12 lip 2006, 17:33

Sauniere napisał(a):Wald .. najpierw poczytaj a pozniej cos powiedz .. bzdury gadasz

Czytam i czytam! I tak od dobrych kilkudziesięciu lat! To się trochę naczytałem i co nieco wiem. Zbrodniarzy nigdy nie będę pochawalał. A ty ile w swoim życiu i co przeczytałeś? Chyba twórczość Bubla i jemu podobnych. Albo stronę www głoszącą zbrodniczą ideologię, ostatnio zlikwidowaną przez policję polską i amerykańską. Chyba, że jesteś kumplem twórców tej strony...
Więcej nie będę z toba polemizował, bo to poniżej mojej godności!
Wald
V.I.P

Postprzez Sauniere » czwartek, 13 lip 2006, 15:08

chodzi mi o nazywanie Franco faszysta, zbrodniarzem etc .. a jesli chodzi o akcje Redwatch to czemu miałbym byc przeciw? ze pokazano pare twarzy rewolucyjnego czerwonego lewactwa z smiesznymi opisami? ponoc wszyscy narodowcy z warszawy sie tego nabijali ... poza tym pragne zauwazyc ze jak likwiduja juz Redwatcha to powinny pozamykac strony antify .. a tak poza tym to mamy wolnosc słowa ..
Sauniere
Ważniak

Postprzez Demurrer » czwartek, 13 lip 2006, 15:15

Sauniere :| :ban:

A może pochwalasz tę akcję? Wtedy już chyba tylko prokuratura została.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Wald » czwartek, 13 lip 2006, 18:31

Takich szczurów faszystowskich to sie powinno wywalać z każdego miejsca w jakim sie znajdą!
Wald
V.I.P

Postprzez qrczak » piątek, 14 lip 2006, 08:45

Demurrer napisał(a):Sauniere :| :ban:

A może pochwalasz tę akcję? Wtedy już chyba tylko prokuratura została.

On chyba sam nie bardzo wie co i kogo popiera, pochwala.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » sobota, 15 lip 2006, 16:46

Ojczyznę trzeba kochać i szanować, ja śpiewa pewien zespół.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Sauniere » poniedziałek, 17 lip 2006, 17:57

zeby była jasnosc .. nie jestem narodowym socjalista, faszysta, antysemita i nie przepraszam za jedwabne .. jesli chodzi o moje poglady ogolnie to: konserwatyzm w strefie społecznej, liberalizm w strefie gospodarczej, plus domieszka tradycjonalistycznego katolicyzmu, monarchizmu i nacjonalizmu integralnego
Sauniere
Ważniak

Postprzez obv » sobota, 22 lip 2006, 22:38

staje ci jak gadasz o swoich poglądach?
obv
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: ankiety