kulA napisał(a):a ja uwazam ze dobrym pomyslem byloby robienie lokali dla niepalacych, mysle ze cieszylyby sie duzym powodzeniem i wtedy ludzie mogliby sami decydowac, albo jak sath pisal wyrazne oddzielenie w lokalach miejsc w ktorych mozna palic i miejsc w ktorych nie mozna, ja rozumiem osoby ktorym dym przeszkadza, musimy sie nauczyc zyc razem
No bez przegięć...
albo jeszcze lepiej... tych niepalących... skoro chcesz "im" osobne lokale stwarzać...
kamila napisał(a):najlepiej to jakbyśmy tylko w piwnicach palili, tam to tylko szczurom by przeszkadzał dym..
Paweł jak mojej babci przeszkadza jak pale to każe mi iść do piwnicyptaku napisał(a):Nie dość, że szkodzicie sami sobie to jeszcze bronicie swojego 'prawa' do szkodzenia innym... I nawet pewnie nie jesteście tego świadomi.
. Teraz serio ja rozumiem jak komuś przeszkadza dym, bo mi samej czasem przeszkadza, niech sobie robią miejsca, gdzie palić nie wolno, dostosuje się, a co! jak to Marta napisała -kompromis.. w taoletach przez okienko też można zapalić 
nic sie nie zmieni, kupcie maski gazowe 
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości