j0shu4 napisał(a):radio ? a co ma radio do tego >
jak co ?
ma kg w nazwie

Roman napisał(a):według tego, co jest napisane na tym prospekcie, który trafił do mnie przez pocztę, to Perfekt (nie jestem pewien, czy ten zespół nie nazywa się czasem PerfeCt - przez "c") gra o 22.10 i do 23.30
qrczak napisał(a):Roman napisał(a):według tego, co jest napisane na tym prospekcie, który trafił do mnie przez pocztę, to Perfekt (nie jestem pewien, czy ten zespół nie nazywa się czasem PerfeCt - przez "c") gra o 22.10 i do 23.30
Od zawsze sie pisało przez "c". To chyba tylko kołobrzescy spece od promocji piszą przez "k", widziałem w mieście na bannerze, perfidnie było widać poprawki. Brawa dla wykonawcy bannerów.

Flo_ napisał(a):qrczak napisał(a):Roman napisał(a):według tego, co jest napisane na tym prospekcie, który trafił do mnie przez pocztę, to Perfekt (nie jestem pewien, czy ten zespół nie nazywa się czasem PerfeCt - przez "c") gra o 22.10 i do 23.30
Od zawsze sie pisało przez "c". To chyba tylko kołobrzescy spece od promocji piszą przez "k", widziałem w mieście na bannerze, perfidnie było widać poprawki. Brawa dla wykonawcy bannerów.
na ulotkach tez K

qrczak napisał(a):Flo_ napisał(a):qrczak napisał(a):Roman napisał(a):według tego, co jest napisane na tym prospekcie, który trafił do mnie przez pocztę, to Perfekt (nie jestem pewien, czy ten zespół nie nazywa się czasem PerfeCt - przez "c") gra o 22.10 i do 23.30
na ulotkach tez K
Nie czepiajmy się, chcieli się perfekcyjnie przygotować.

U-S napisał(a):wolałabym, żeby na fotce w środku ulotki było np. centrum miasta a nie podobizna prezydenta. To jest kampania dla miasta, a nie wyborcza!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości