Sorry za orta w słowie "życz", ale to od szybkiego pisania.
A niech sobie awansuje. Zawsze to kolobrzezanin.
qrczak napisał(a):A ja bym chciał, żeby pan poseł w Warszawie posiedział, a nie mącił tutaj na miejscu. Wygląda jakby nic innego nie robił tylko mącił. Mógł nie startować na posła jak tak lubi w Kołobrzegu siedzieć.
Nic, po prostu nic nie robia, tylko sie obijaja, wiec niech lepiej maci niz nic nie robi za grube pieniadzeFlo_ napisał(a):qrczak napisał(a):A ja bym chciał, żeby pan poseł w Warszawie posiedział, a nie mącił tutaj na miejscu. Wygląda jakby nic innego nie robił tylko mącił. Mógł nie startować na posła jak tak lubi w Kołobrzegu siedzieć.
as wiesz co robia poslowie w Warszawie?Nic, po prostu nic nie robia, tylko sie obijaja, wiec niech lepiej maci niz nic nie robi za grube pieniadze

Demurrer napisał(a):Flo_ napisał(a):qrczak napisał(a):A ja bym chciał, żeby pan poseł w Warszawie posiedział, a nie mącił tutaj na miejscu. Wygląda jakby nic innego nie robił tylko mącił. Mógł nie startować na posła jak tak lubi w Kołobrzegu siedzieć.
as wiesz co robia poslowie w Warszawie?Nic, po prostu nic nie robia, tylko sie obijaja, wiec niech lepiej maci niz nic nie robi za grube pieniadze
Zależy którzy posłowie
Flo_ napisał(a):Bruno napisał(a):Długoimienny napisał(a):Pisze Ziemba.![]()
Gratuluje, wlasnego nazwiska jeszcze nie udalo mi sie przekrecic
znam takiego co mu sie udalo Twoje przekrecic

Długoimienny napisał(a):My, dziennikarze, zawsze piszemy o szyszkach. Czytajcie o szpaku i bocianie. Pisze Ziemba.![]()
http://www.ksd.kolobrzeg.pl/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości