Easy - tchórz?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » sobota, 24 cze 2006, 10:49

Wszyscy na forum są super.

Może któregos z Was JAŚNIE PAN PREZYDENT też kiedys będzie chciał do sądu zawlec? Albo ktos inny.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » niedziela, 25 cze 2006, 06:12

BLAaa napisał(a):Wszyscy na forum są super.

Może któregos z Was JAŚNIE PAN PREZYDENT też kiedys będzie chciał do sądu zawlec? Albo ktos inny.

Widzisz jak ktos ma trochę rozumu to nie chlapie jęzorem na prawo i lewo obrażając innych, niestety niektórzy nie mają i powinni w końcu zapłacić za to.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez padalec » niedziela, 25 cze 2006, 18:22

A czy ktoś wie, kiedy Easy Rider zostanie wypuszczony z aresztu?
padalec
Dyskutant

Postprzez kulA » niedziela, 25 cze 2006, 19:30

WZT napisał(a):A ja mam takie jedno pytanie:
Jesli kogos kto udziela sie na forum a pracuje dla miasta podczas klotni na forum "obraze" kogos( np. piszac onim np. "Jestes chyba niespelny rozumu....." to moge dostac sprawe bpo np. obrazilem jakiegos urzednika co pracuje w urzedzie miasta/ ew. jakiegos polityka ?

Pytam z ciekawosci.....

karol nie o to chodzi w temacie, chodzi o to ze easy zachowuje sie jak wyszczekany ratierek, szczeka na henia a jak sie go pytaja o to to chowa ogon i mowi ze to nie on
kulA
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » niedziela, 25 cze 2006, 19:31

WZT napisał(a):A ja mam takie jedno pytanie:
Jesli kogos kto udziela sie na forum a pracuje dla miasta podczas klotni na forum "obraze" kogos( np. piszac onim np. "Jestes chyba niespelny rozumu....." to moge dostac sprawe bpo np. obrazilem jakiegos urzednika co pracuje w urzedzie miasta/ ew. jakiegos polityka ?

Pytam z ciekawosci.....

Bardzo dobre pytanie WZT.

Qurczak, generalnie moge się z Toba zgodzić, ale drażni mnie to, że teraz odgrzewa się stare kotlety. Dlaczego nie reagował prezydent wtedy, gdy był na to czas, tylko teraz zawraca wszystkim głowę? To tak, jakbym ja miał teraz wyciagać jakieś teksty pieczątki, czy gargiego i wymachiwać nimi przed kamerami, bo kiedyś mogłem poczuć się obrażony.

A Easy? Cóż, jak go zatargaja do sądu, to będzie się bronił. A my sledząc to będziemy mieli kolejny temat.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » niedziela, 25 cze 2006, 19:45

Qurczak, generalnie moge się z Toba zgodzić, ale drażni mnie to, że teraz odgrzewa się stare kotlety. Dlaczego nie reagował prezydent wtedy, gdy był na to czas, tylko teraz zawraca wszystkim głowę? To tak, jakbym ja miał teraz wyciagać jakieś teksty pieczątki, czy gargiego i wymachiwać nimi przed kamerami, bo kiedyś mogłem poczuć się obrażony.

Czyli uważasz, że wszystko jest ok bo obrażał kiedyś a teraz już nie :?: Ja rozumuję inaczej i jakoś nawet jak mnie ktoś obraził poważnie dziesięć lat temu to nie zapominam, a że mściwy jestem to czekam na okazje do rewanżu. Może prezydent też taki jest.
Nie wiem czemu prezydent teraz zareagował, może stwierdził że miara się przebrała. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Mafi » niedziela, 25 cze 2006, 20:07

BLAaa napisał(a): Qurczak, generalnie moge się z Toba zgodzić, ale drażni mnie to, że teraz odgrzewa się stare kotlety. Dlaczego nie reagował prezydent wtedy, gdy był na to czas, tylko teraz zawraca wszystkim głowę? To tak, jakbym ja miał teraz wyciagać jakieś teksty pieczątki, czy gargiego i wymachiwać nimi przed kamerami, bo kiedyś mogłem poczuć się obrażony.

A Easy? Cóż, jak go zatargaja do sądu, to będzie się bronił. A my sledząc to będziemy mieli kolejny temat.

Eee... ale mówisz conajmniej tak, jakby Easy obrażał kiedyś tam, potem przestał i dał sobie spokój, a prezyndent nagle ni z tego ni z owego z tym wyskoczył, że kiedyś tam ktoś coś napisał... A tak nie było chyba, co? Easy obrażał cały czas... cały czas dorzuacał, aż w końcu przegiął i postanowiono coś z tym zrobić. Jeśli dotyczyłoby to mnie, też bym czekała aż uzbiera mi się niezły i jasny materiał dowodowy. Przecież tu nie chodzi TYLKO o jego jakieś stare teksty a o ciąg takich kwiatków więc ja nie wiem w czym widzisz problem i czemu Cię oburza, że teksty są stare- te świeże też się tam na pewno znajdą.

Pozdrawiam ;)
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Mafi » niedziela, 25 cze 2006, 20:24

WZT Ty naprawdę gadasz jak potłuczony :lol:
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 26 cze 2006, 08:40

He he...

No dobrze, załóżmy, że rzeczony dziennikarz staje przed kamerą i mówi: "OK, Easy Rider to ja". P. Bieńkowski zakłada mu sprawę z art. 216 kk (znieważenie- prywatnoskargowa, czyli karna), a na rozprawie oskarzony mówi: "to nie są moje wpisy, ktoś je zmanipulował". Co dalej?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » poniedziałek, 26 cze 2006, 08:47

BLAaa napisał(a):He he...

No dobrze, załóżmy, że rzeczony dziennikarz staje przed kamerą i mówi: "OK, Easy Rider to ja". P. Bieńkowski zakłada mu sprawę z art. 216 kk (znieważenie- prywatnoskargowa, czyli karna), a na rozprawie oskarzony mówi: "to nie są moje wpisy, ktoś je zmanipulował". Co dalej?

Widzisz, wszyscy dokładnie wiedzą kim jest Easy, dlatego chyba można wymagać od niego cywilnej odwagi i przyznania się. Myślę, że wtedy duża część ludzi traktowałaby go poważnie, jak na razie to idealnie pasuje do niego określenie rattlerka, którego użył kula zdaje się.
Co do tego, że nie są to jego wpisy to juz zadanie sądu udowodnić jego winę lub nie. Może nawet powiedzieć, że ktoś kto go nie lubi korzystał z jego nicka bo na przykład Easy zapomniał się wylogować. To już jego sprawa jak się będzie bronił, ma prawo wymyślać nawet najbardziej absurdalne wymówki, ale niech się zachowa jak facet z jajami, na którego pozuje i niech nie ściemnia.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez ewe » poniedziałek, 26 cze 2006, 09:01

BLAaa napisał(a):He he...

A który ma poziom i jakie musiał spełnić warunki by go dostać ? Wiemy . Ciekawe z jakiego kompa korzystał w wolnej chwili ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 26 cze 2006, 14:56

No własnie... udowodnić winę. To nie rola sądu, tylko oskarżającego. Sąd ocenia wnioski dowodowe. I kazdą watpliwość musi rozpatrzeć na korzyść oskarżonego.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg