przebicie balonu

Jeżeli znalazłeś coś w Internecie i chcesz się podzielić odkryciem z innymi, możesz zrobić to w tym miejscu.

przebicie balonu

Postprzez CeDaR » czwartek, 15 cze 2006, 02:06

CeDaR
Bywalec

Postprzez RUDA » sobota, 24 cze 2006, 21:27

MixXxer napisał(a):Ciekawe jak ta dziewczyne przepolowil? no i jak sie patrzy na swoje nogi, ktore nie sa "przy ciele"

Ściema..... :wink:
RUDA
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez r00t » sobota, 24 cze 2006, 22:09

RUDA napisał(a):
MixXxer napisał(a):Ciekawe jak ta dziewczyne przepolowil? no i jak sie patrzy na swoje nogi, ktore nie sa "przy ciele"

Ściema..... :wink:

...każda sztuczka iluzjonisty to ściema... ale ten numer jest naprawdę mocny... ja obstawiam dwóch karłów (pomaga tej pani położyć się - podtrzymując jej głowę)...
r00t
Administrator

Postprzez RUDA » sobota, 24 cze 2006, 22:40

r00t napisał(a):
...każda sztuczka iluzjonisty to ściema... ale ten numer jest naprawdę mocny... ja obstawiam dwóch karłów (pomaga tej pani położyć się - podtrzymując jej głowę)...

Obstawiam to samo ;) tym bardziej ze niby czemu zrezygnowal z tez nizszej? bo tak naprawde to co za roznica? :/
RUDA
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez CeDaR » niedziela, 25 cze 2006, 15:14

to wydaje sie oczywiste. pod spudnica znajduje sie babka karzel, druga czesc kobiety ktora pelznie po trawie hm... poprostu babka po jakims wypadku ? bez nog? bo tak to wyglada.... dla mnie nic nadzwyczajnego. Jeszcze jest sprawa taka ze spodnica zaslaniala koncowa czesc lawki gdy babka lezala jeszcze w calosci. -e tam....
CeDaR
Bywalec

Powrót do :: linki