przez j0shu4 » piątek, 16 cze 2006, 19:51
Demurrer wydaje mi sie ze to wyraźny sygnal w strone obecnego prezydenta ze nic nie trwa wiecznie , poseł Hoc i owszem dzisiaj wypowiedzial sie w tym temacie ale moim zdaniem nie dosc stanowczo , zaznaczyl tylko ze na razie nei brał pod uwage takiej mozliwosci.
Inna sprawa ze PO wszelkimi mozliwymi srodkami bedzie dazylo do wyeliminowania z gry wyborczej Henryka Bienkowskiego a to jeden z takich przykladow. Same rozmowy czy wrecz dopuszczenie do mozliwosci powstania pomyslu wspolnego kandydata to takze temat do przemyslen . Sebastian bardzo sprytnie probuje wybrnac z politycznego pata jakim jest poparcie platformy samorzadowej i PiS dla obecnego prezydenta . Poseł Hoc zdaje sie juz tak mocno nie upierac przy kandydaturze HB jak wczesniej , co widac po dosc zdecydowanym podejsciu np. do tematu Adabaru - sprawy ktora wg posla wymaga natychmiastowego wyjasnienia ktorego jak dotad unika prezydent , ba twierdzi nawet ze jest to dla miasta sprawa raczej przegrana w sadzie. W takim wypadku dlaczego nikt nie wyciagnal konsekwencji w stosunku do sprawcy calego zamieszania. Poseł Hoc wydaje sie juz byc zniecierpliwiony ta suytuacja i zamieszaniem ktore narasta wokol prezydenta . Takie sa moje odczucia niech inni tez sie wypowiedza w tej sprawie bo to zaskakujace pomysly i rozwiazania , przyznam szczerze ze dzisiaj mnie SK zaskoczyl , i z jego strony to moze bardzo populistyczne zagranie ale i wzbudzajace zaciekawienie wszystkich stron .