hefajstos napisał(a):Joshu, chyba nerwy Ci puszczają.Znasz regulamin ?Grozisz mi ?
Prezydent i rzecznik coś o wycinaniu materiałów telewizyjnych ,o zniekształcaniu zdjęć mówił, cosik mnie się wydaje, o przedstawianiu opinii niby prezydenta ,a w rzeczywistości była to wiedza wysana z palca przez dziennikarza.To jest ten obiektywizm?
Może mam płacić za to, że piszę tu na forum i nie po twojej myśli?
To przecież TKK żąda umowy-zapłaty za przedstawianie materiałów telewizyjnych z udziałem władz miasta.Wyobrażasz sobie jakiekolwiek medium wymuszające zapłatę od władzy(jakiejkolwiek) za przedstawianie oczywistych,wynikających z obowiązków pracy urzędu miasta?
Jak czegoś nie rozumiesz to mogę Ci rozbić na sylaby.
Ja też pozostawiam twoją wypowiedź bez komentarza.Jak ochłoniesz to daj znać.
zapomniales tylko rzetelnie napisac o jednym aspekcie tej sprawy
tu nie chodzi o przedstawianie pracy urzedu miasta tylko o prezydenta ktory chcialby mowic o sobie nie urzedzie a to roznica , wskaz dowody na wycinanie materialow telewizyjnych bo to juz pomowienie i to w grubym wymiarze , wycinanie kogos w gazecie mnie nie interesuje to nie moja dzialka choc chcialbym zauwazyc ze mowa byla chyba o rzeczniku a nie o prezydencie - obronca ucisnionych ? napisz mi tez o jakim przedstawianiu opinii niby prezydenta piszesz , nie slyszalem tego na konferencji moge przedstawic jej zapis jezeli chcesz , btw pomoge ci rozbic na sylaby jedno slowo ktorego wciaz nie znasz
WA-RN
kazdy atak na innego usera wykonany przez ciebie bedzie nim skonczony