Prezydent obrażalski??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » piątek, 16 cze 2006, 10:43

Ja utwierdzam się w przekonaniu, że jest to temat zastepczy. A moderatorom p. Henryk może skoczyć, obunóż na plecy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:50

Po pierwsze, w tym co jest wyżej wklejone, wyraźnie jest napisane:
"...i być może moderatorowi tej strony"... chyba komentarz niepotrzebny? Zastanowi się, przemyśli, skonsultuje- nie każdy musi wiedzieć na jakiej zasadzie działają takie fora.

A po drugie- nie wiem jaki temat zastępczy- nie wnikam w to- tak czy inaczej, wcześniej czy później musiało do tego dojść- no właśnie kampania się zbliża- i czemu patrzycie na to tylko z jednej strony? Z tego wynika, że ktoś chciał prezydentowi zaszkodzić przed kampanią to się broni... to normalne chyba? No i sorry, ale w sprawy polityki mieszać się nie będę- wolę się trzymać z dala.

No i ostatnia sprawa... orędzie w tv... skoro można i na forum i w tv szykanować prezydenta to czemu prezydent nie miałby wygłaszać swojego stanowiska w tv? W końcu chcąć czy nie, to został obrażony prezydent naszego miasta- sami go wybraliście! No ludzie? Halo? Co się z wami dzieje? Może trochę obiektywizmu, co? Ja potrafię spojrzeć na to obiektywnie, a wy?
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez pluskwa » piątek, 16 cze 2006, 10:52

Tak sobie siedzę i myślę, albo mi się wydaje że myślę ... o co tu chodzi? O krytykę czy o dobór słownictwa. Jeżeli krytykujemy Bieńkowskiego za jego działalność na stołku w UM to luzik, każdy do woli i za każdą decyzję. Ale pozostaje kwestia doboru slownictwa. I tutaj zgadzam się z prezydentem, nawet jezeli to temat zastępczy. Najwyzszy czas to przerwać.
pluskwa
Twardziel

Postprzez BLAaa » piątek, 16 cze 2006, 10:52

A propos, ktoś tu zauwazył, że prezydent odczytywał jakies stare posty, których nie ma na forum. Mam dwie uwagi: 1) moderatorzy reagowali prawidłowo, skoro wywalali co trzeba (ciekawe, czy na wniosek Henryka B., czy z własnej inicjatywy. jeżeli z własnej, to świadczy o ich obiektywnym administrowaniu).
2) Ktoś z urzedu, albo sam p. Henryk (w co watpie) musiałby siedzieć non stop na forum, żeby wyłapywać takie chwilowe posty. Jak urzędnik, to za nasze pieniądze.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:55

BLAaa napisał(a):[...
]2) Ktoś z urzedu, albo sam p. Henryk (w co watpie) musiałby siedzieć non stop na forum, żeby wyłapywać takie chwilowe posty. Jak urzędnik, to za nasze pieniądze.

No sorry... a ile osób siedzi na forum w godzinach pracy?- "za nasze pieniądze"? Bez przesady... paranoja jakaś...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez pluskwa » piątek, 16 cze 2006, 10:55

BLAaa napisał(a):2) Ktoś z urzedu, albo sam p. Henryk (w co watpie) musiałby siedzieć non stop na forum, żeby wyłapywać takie chwilowe posty. Jak urzędnik, to za nasze pieniądze.
Jak dokonać podziału kto jest krytykowany, czy tez w opinii HB obrażany? Pan HB czy Prezydent HB?
pluskwa
Twardziel

Postprzez Flo_ » piątek, 16 cze 2006, 11:00

Mafi napisał(a):
BLAaa napisał(a):[...
]2) Ktoś z urzedu, albo sam p. Henryk (w co watpie) musiałby siedzieć non stop na forum, żeby wyłapywać takie chwilowe posty. Jak urzędnik, to za nasze pieniądze.

No sorry... a ile osób siedzi na forum w godzinach pracy?- "za nasze pieniądze"? Bez przesady... paranoja jakaś...

ja siedze ale nie za Wasze pieniadze :twisted:
Flo_

Postprzez Easy Rider » piątek, 16 cze 2006, 11:09

co się stało? czy ktoś może mi streścić o co cho? :wink:
Easy Rider
Terminator

Postprzez BLAaa » piątek, 16 cze 2006, 11:31

Mafi napisał(a):No sorry... a ile osób siedzi na forum w godzinach pracy?- "za nasze pieniądze"? Bez przesady... paranoja jakaś...

Zapytaj admina na pw. Może Ci potwierdzi, że urzędnicy z kompów urzędu na forum buszowali.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Foreigner » piątek, 16 cze 2006, 11:32

Chodzi o to, ze pan Prezydent miasta Kolobrzeg ( nie bede uzywal nazwy dziadziunio bo jeszcze znajde sie na lawie oskarzonych) chce pozwac ciebie do sadu ;]
Bedzie milo fajnie lazdy powie co ma do powiedzenia i zapadnie wyrok.
Jednym slowem szopka :]
Foreigner
Weteran

Postprzez Flo_ » piątek, 16 cze 2006, 11:46

Prezent dal czadu w radio :lol:
Flo_

Postprzez BLAaa » piątek, 16 cze 2006, 11:47

A podobno utrudnia mu sie dostep do mediów.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Flo_ » piątek, 16 cze 2006, 11:49

BLAaa napisał(a):A podobno utrudnia mu sie dostep do mediów.

teraz bedzie mial dostep az zanadto

Pozdrawiam Urzad Miasta, czytajacy mnie wlasnie teraz :)
Flo_

Postprzez Dreams » piątek, 16 cze 2006, 11:58

Nie twierdzę, że teksty były na poziomie. Prezydent mógł poczuć się dotknięty. Jednakże było to już jakiś czas temu - tekstów na forum nie ma, zostały usunięte. Ile osób mogło je wtedy przeczytać? Dziwi mnie natomiast podjeście samego prezydenta, który cytując je w radiu zapoznaje z ich treścią coraz więcej ludzi. Pytam, po co? Żeby był za to pzrepraszany we wszystkich mediach? Czegoś tu nie rozumiem .. :girl:
Dreams

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg