Prezydent obrażalski??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez kraall » piątek, 16 cze 2006, 08:41

Niektórzy w hipokryzji chyba lubią się kąpać?
Nie wiem od czego rozumu ubywa, ale na pewno władza ma z tym coś wspólnego. Potwierdza się porzekadło, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Może nie wszyscy pamiętają, albo nie chcą pamiętać, wspólnych wystąpień A.W i H.B. w mediach przed cztery laty, ale ja pamiętam. Pamiętam także wspólne wystąpienia A.W. i P.P..
Jakoś to błoto, którym rzucali na lewo im nie przeszkadzało. Ba, byli dumni z siebie i prześcigali się w pomówieniach innych. Dla mnie - moralność Kalego wyłazi z butów.
I tak naprawdę jeden A.W. wobec władzy jest ciągle taki sam.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 09:27

Dobra, dobra... sądy sądami- mają ochotę to niech się sądzą, w końcu każdy bierze odpowiedzialność za to co i gdzie wypisuje, no ale mnie interesi tylko jedna sprawa:

CHOLERA, CHYBA NIKT FORUM NIE ZLIKWIDUJE, CO?
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez FiDo » piątek, 16 cze 2006, 09:34

Mafi napisał(a):Dobra, dobra... sądy sądami- mają ochotę to niech się sądzą, w końcu każdy bierze odpowiedzialność za to co i gdzie wypisuje, no ale mnie interesi tylko jedna sprawa:

CHOLERA, CHYBA NIKT FORUM NIE ZLIKWIDUJE, CO?

zgadzam sie.. niektorzy tutaj nie zdaja sobie sprawy z tego, ze forum internetowe to takie samo medium jak gazeta. tylko elektroniczne i dociera do nieco wezszej liczby odbiorcow. 'jak sobie piwa nawazysz..' tylko po co na dno ciagnac innych?
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Vin » piątek, 16 cze 2006, 09:38

DeeJay napisał(a):No to sie zaczelo :

Kod: Zaznacz cały
Easy Rider pozwany

W środę prezydent Kołobrzegu Henryk Bieńkowski poinformował, że poda do sądu dziennikarza Telewizji Kablowej Kołobrzeg Adama W., za obrażanie jego rodziny i znajomych na forum internetowym TKK. Do sądu zostanie pozwana również sama telewizja, która administruje stronę interentową, na której zamieszone zostały obraźliwe informacje.

- Do tej pory starałem się nie zwracać uwagi, teraz jednak muszę ujawnić i przedstawić opinii publicznej jak jeden z dziennikarzy telewizji kablowej pozwala sobie w sposób ordynarny odnosić się do mnie i do mojej rodziny. To są wypowiedzi nie dosyć, że obraźliwe, to jeszcze na niskim poziomie kultury - mówi H. Bieńkowski.
"Heniutek" i "Łysy" to najdelikatniejsze określenia, jakie padły pod adresem prezydenta na forum internetowym TKK. To, zdaniem prezydenta, naraża go na utratę zaufania społecznego, niezbędnego do pełnienia funkcji publicznych.
- Rozmawiałem już z właścicielem telewizji kablowej, konsultowałem się również z prawnikiem, odpowiednie pismo skierowałem do Rady Etyki Mediów, Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji i Kołobrzeskiego Stowarzyszenia Dziennikarzy z prośbą o zajęcie stanowiska. Teraz sprawę przeciwko temu dziennikarzowi i być może moderatorowi tej strony oddam do sądu - dodaje prezydent Kołobrzegu...

http://www.rzeczkolobrzeska.pl/

No i co z tego ?
Co mnie obchodzi, że Kowalskiego ktoś obraża na jakims forum internetowym ?
Jak Kowalski ma problem to idzie do sądu, po co mnie, moja mamę i resztę informuje o tym w tv ? Zaplacił za czas antenowy ?
Jak tego samego Kowalskiego będa obrażać na jakimś forum onetowym to co ?
Poda onet do sądu ? :D
Litości
Niech się weźmie do pracy, zajmie sie miastem, a swoje brudy pierze w sądzie i niech mnie o tym nie informuje, jego prywatne problemy mam w nosie.
Vin
Uzależniony

Postprzez Foreigner » piątek, 16 cze 2006, 09:40

"On" mysli inczej :]
Foreigner
Weteran

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:07

To ja chyba wprost spytam...

r00t- w sumie to nie wiem czy to do Ciebie pyt. czy nie, ale pytam Ciebie... czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że z takich czy innych względów zostaniesz poproszony o zamknięcie forum? ;( ;(
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 16 cze 2006, 10:09

Fifi to może jeszcze przestana drukowac gazety w ktorzych beda niezbyt przychylne komentarze ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:12

Vin napisał(a):Fifi to może jeszcze przestana drukowac gazety w ktorzych beda niezbyt przychylne komentarze ?

Ojjj... a czemu od razu w ten sposób?

Chodzi mi o to, że jak r00t'a pociągną przed sąd to może lachę położyć i zrezygnować z prowadzenia forum, rozumiesz?

Albo może być o to poproszony przez kogoś kto jest nad nim- bo chyba ktoś taki istnieje, w końcu to "forum tkk"...

i Vin, to nie były "nieprzychylne komentarze" tylko chmaskie przytyki i aż się dziwię, że prezydent był aż tak długo cierpliwy i znosił to, co tu było czasem pisane...
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 16 cze 2006, 10:28

No ale to byl prezydenta wybor, ze wytrzymal tak dlugo.
Mogl to zdusic w zarodku, dawno dawno temu.
Na szczescie to nie moj problem, tylko jego.
Vin
Uzależniony

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:32

Mój problem to też nie jest. Gdyby zrobił to wcześniej, wtedy zrobiliby z niego jakiegoś przewrażliwionego faceta co się czepia biednych ludzi, którzy nic takiego nie zrobili... (celowo nie rzucam ksywy)

Zrobił to widocznie wtedy kiedy już nie wytrzymał, każdy ma jakąś granicę wytrzymałości. A może myślał, że się co niektórzy opamiętają?

Nie mój problem. Mnie obchodzi tylko to, czy odpowiedzialni za forum nie rzucą tego w cholerę i nie zamkną nam forum... o!
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Mafi » piątek, 16 cze 2006, 10:38

No problem to chyba jest w tym, że jeden z użytkowników forum, ciągle takie teksty rzuca, mniej czy bardziej obraźliwe. No sorry... Achaja... to się wcale nie skończyło po tym jak powstało nowe forum, ile Ty bys wytrzymała gdyby ktoś tak wjeżdżał nie tylko na Ciebie, ale i na Twoją rodzinę itp. Przecież to w nerwicę wpaść można. Bez przesady. Ja rozumiem... można kogoś nie lubić, ale nie musi o tym, raz- całe forum wiedziec i w każdym możliwym temacie to zaznaczać- nie tylko na forum ale i w tv- przecież to nudne już, a dwa, nie takim słownictwem... bez przegięć... gdzie my żyjemy?
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 16 cze 2006, 10:42

Fifi masz racje, ale nie o to chodzi.
Chodzi o to, ze nie musi wyglaszac oredzia do narodu w tv na ten temat.
Bierze prawnika i idzie do sadu i zaltwia swoej sprawy tam.
A teraz to wyglada tak, ze znalazl sobie temat zastepczy no i chce szybko odsunac A.W. od tv, bo co ? bo kampania sie zbliza.
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg