Prezydent obrażalski??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » środa, 14 cze 2006, 23:38

grube teksty wlasnie ogladam powtorke konferencji prasowej...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kraall » czwartek, 15 cze 2006, 07:35

Jeśli obraz w moim telewizorze był rzeczywisty z tej konferencji, to dziennikarze swoją aktywność ograniczyli do przestawoania mikrofonów. Wyjątkiem był ktoś z długimi włosami, kto usiłował się usprawiedliwić, że " Zbliżenia" miały określony temat- "ADABARU" i nie był w scenariuszu przewidziany czas na oświadczenia w prywatnej, jak się okazało sprawie.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 09:57

Jest w polityce taki cwancyger, że jak chcesz zatuszować jakas aferę, to musisz zaaranzować większą. I tak wyglada ta cała sprawa z ciaganiem po sądach TKK.
proponuje panowie dokładnie przyjrzec sie prezydentowi i jego otoczeniu. Coś tam sie musi kotłowac. Np. przestepca w wodociagach. Ale to za mały kaliber. Pewnie chodzi o coś wiekszego. Przetarg na Podczele??

:wink:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 10:37

A no własnie...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Tisaja » czwartek, 15 cze 2006, 11:40

Ludzieeeee.... co Wy piszecie? Albo ja jestem jakaś dziwna albo ta cała obrona Easego jest grubymi nićmi szyta !!
Prawda jest taka, że każdemu człowiekowi należy sie szacunek. Nieważne kim jest i czym sie zajmuje . Jeżeli ktoś nam nie pasuje z jakichkolwiek powodów- to nie utrzymujemy z nim kontaktu... tyle. Żadnego człowieka nie można obrażać i szkalować ... a co dopiero robić to publicznie i w tak prostacki sposób.
Każdy z nas popełnia błędy..... ale wynosi z tego wnioski. Easy uważa sie za nieomylnego i posiadającego monopol na "prawdę".

A żenująca, to była końcówka tego programu, kiedy rzecznik i prezydent nie wiedzieli ,że nadal „sie nagrywa”. Nasza telewizja puściła komentarze miedzy rzecznikiem a redaktorem Banasiem. Totalny absurd. . Był to zwyczajny chwyt poniżej pasa….żenujące widowisko.
Od razu widać kto za kim obstaje...

Moim zdaniem zostały nadużyte środki , którymi prezydent nie dysponuje, tj. telewizja. Myslałam zawsze ,nasza TV dąży do profesjonalizmu.. a tu niespodzianka - zresztą dość przykra.
I nie mam pojęcia jakiemu celowi ta żenada miała służyć.

Nie głosowałam na obecnego prezydenta (żeby była jasność)- ale w pełni popieram jego stanowisko w sprawie Easego.

Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez r00t » czwartek, 15 cze 2006, 13:58

0wn4g3 napisał(a):Tłumaczenie r00ta :
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. forum.tkk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zawiadom nas o tym.

Jest absurdalne, ponieważ zakichanym obowiązkiem moderatora jest pilnować porządku na forum, a nie czekać na donosiecieli. Ciekawe jest że Josh błyskawicznie potrafił reagować w banalnych sprawać i nawalać ostrzeżenia bezpardonowo na lewo i prawo, a teksty Easy, które, delikatnie mówiąc były agresywne, nie zwróciły niczyjej uwagi.
Si vis pacem - para bellvm.
Ja jestem za HB. Jeżeli ma być demokracja, to na zasadach obowiązujących wszystkich. Nie tylko wybranych.

...obowiązkiem moderatora jest pilnowanie porządku i porządek został zaprowadzony: nowe zasady, nowe forum, nowe grupy + inne narzędzia.

My moderatorzy nie spędzamy tutaj 24h na dobę, i nie śledzimy każdego napisanego posta "w czasie rzeczywistym" ... to jest zwyczajnie nie możliwe. Wszystkie fora internetowe działają na zasadzie wspólnoty, która kontroluje się wzajemnie. Jak to mówisz "donoszenie" jest normalna sprawą w takich miejscach.

To nie jest moje tłumaczenie tylko "przedruk" z Onetu. Czytałeś jakie tam lecą teksty na polityków czy inne osoby publiczne?

Podsumowując - mamy obowiązek i się z niego wywiązaliśmy.
r00t
Administrator

Postprzez ewe » czwartek, 15 cze 2006, 15:43

Taka zadyma , tyle sugestii , że chyba CBA powinna tu poszperać .
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 16:43

0wn4g3 napisał(a): ...Obojętnie jakiego masz providera, bardzo łatwo będzie udowodnić tożsamość autora nieprzychylnych dla HB postów...

Oooooo, o to głównie chodzi!!
Mam wydruk Piotra Pasikowskiego, który tu na forum pod własnym nazwiskiem napisał, że forum nie ma przełożenia na opinię publiczną. Ale mam 100% pewność, że chodzi o obrzydzenie pisania "nieprzychylnie" o prezydencie. O, a taki bolec.

Dajcie mi jakiś przykład, że Easy znieważył Henryka Bieńkowskiego. Bo robienie sobie z "pierwszego" jaj mnie nie przekonuje do pozywania przed sąd.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Tisaja » czwartek, 15 cze 2006, 18:12

BLAaa Jeżeli to ,co napisałeś powyzej jest rzeczywiście prawdą,jeżeli poważnie piszesz,ze nie widzisz powodów.. To przepraszam bardzo...ale widocznie jesteś osoba pokroju Easego... A to juz jest przykre...
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Flo_ » czwartek, 15 cze 2006, 18:22

i znowu zaczynaja sie offensy
Flo_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg