Umorzona Sprawa ...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » środa, 14 cze 2006, 17:20

w swej starannosci i dociekliwosci postaraj sie dowiedziec sie sam
wielokrotnie wystepujesz jako obronca ucisnionych przed plotkujacymi dziennikarzami
daj przyklad i popisz sie rzetelna informacja , nie trzeba do tego byc dziennikarzem
znajomosci i informacje posiadasz z pewnoscia
a przy okazji moglbys powiedziec dlaczego nagle probujesz odwrocic uwage od tematu tego watku ? chcialbym tez ciebie poprosic o uzywanie formy osobowej
ktorzy dziennikarze , jakich mediow, do jakiego pewnego wicedyrektora , w jakiej sprawie itd itp
badz konsekwentny , wymagasz rzeczowosci od innych oczekuje tego z wzajemnoscia , przeciez to co teraz piszesz to nic innego jak pomowienie
"pewnego bylego wicedyrektora " - ubawilem sie setnie na plotki to mozemy umowic sie naprzeciwko urzedu w domku kata albo w adabarze
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » środa, 14 cze 2006, 17:26

ps. OFFTOP
mnie natomiast tez interesuje sprawa dzisiejszej konferencji prezydenta
kto zaplacil za porade prawna o ktorej wspomnial , czy oskarzenie jest kierowane do sadu przez prezydenta czy pana henryka bienkowskiego , dlaczego za nasze pieniadze zwoluje sie zenujace konferencje prasowe , co ma wspolnego funkcja prezydenta z obrazaniem pelniacego te obowiazki pana henryka bienkowskiego , z tego co wiem wiele watkow dotyczy prywatnej sfery zycia prezydenta wiec chcialbym aby bronil jej w pozwie cywilnym jako obywatel , ni zas za pieniadze podatnikow
j0shu4
Moderator

Postprzez hefajstos » środa, 14 cze 2006, 17:32

Baw się dalej,mogę ci nawet zabawki pożyczyć,nie wiem w jakiego rodzaju zabawach bierzesz udział.
Pomówienia to jest raczej to co BLAaa pisze.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez j0shu4 » środa, 14 cze 2006, 17:35

postaralem sie rzeczowo z toba porozmawiac
pokazales wlasnie ze nie jestes w stanie tego zrobic
to wszystko w tym temacie , swoje pikatne zabawki zostaw raczej ku swej domowej uciesze
ja ich nie potrzebuje , jestem zdrowy na ciele i umysle
j0shu4
Moderator

Postprzez BLAaa » środa, 14 cze 2006, 17:48

hefajstos napisał(a):Baw się dalej,mogę ci nawet zabawki pożyczyć,nie wiem w jakiego rodzaju zabawach bierzesz udział.
Pomówienia to jest raczej to co BLAaa pisze.

W tym temacie? A co takiego napisałem, co jest pomówieniem? Że chce wiedzieć, kto zapłacił za ciaganie po sądach Bogdana Błaszczyka? No chcę wiedzieć ile to kosztowało urząd, czyli nas wszystkich.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » środa, 14 cze 2006, 18:17

Achaja napisał(a):właśnie widziałam kawałek czegoś o czym mówiliście, ale czy to można nazwać konferencją, nie mnie zresztą to oceniać jestem szoku :shock:

tez nie wiem co to bylo
na pewno nie dotyczylo miasta
to sa prywatne sprawy prezydenta
zalatwia sie je w sadzie
Vin
Uzależniony

Postprzez j0shu4 » środa, 14 cze 2006, 18:19

to byla konferencja zwolana przez rzecznika prasowego prezydenta miasta
kazdy z dziennikarzy dostal oficjalne zaproszenie
inna sprawa to ze tak jak mowilem 99% tematu dotyczylo sfer prywatnych wiec lekkim naduzyciem nazwalbym dyplomatycznie to co sie wydarzylo
j0shu4
Moderator

Postprzez ewe » środa, 14 cze 2006, 18:20

Achaja napisał(a):właśnie widziałam kawałek czegoś o czym mówiliście, ale czy to można nazwać konferencją, nie mnie zresztą to oceniać jestem szoku :shock:

Dziwne ,że nie jesteś w szoku jak ktoś prezentuje niskie standardy kultury w TKK ,może to i śmieszne ale TKK to chyba nie kabaret
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » środa, 14 cze 2006, 18:24

Niestety kabaret.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez ewe » środa, 14 cze 2006, 18:27

Miałem na myśli że TKK nie ppowinna pozwalać sobie na takie historie i posądzenia o stronniczość ,bo jest to i nie uczciwe i traci na swej wiarygodności
ewe
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg