CiriWitch napisał(a):hmm... a co studiujesz jeśli można spytać?
UMK
Wydział Prawa i Administracji
kierunek Administracja
a jeśli dotrwam do specjalizacji to Administracja Bezpieczeństwa Publicznego 
CiriWitch napisał(a):hmm... a co studiujesz jeśli można spytać?
Wydział Prawa i Administracji
kierunek Administracja
a jeśli dotrwam do specjalizacji to Administracja Bezpieczeństwa Publicznego 
dr J. zaproponował nawet, że celem jej dokończenia mogę przyjść w jakimś innym dniu na rozmowę
...ale może nie będzie tak źle?... trza wierzyć, że szczęście dopisze 
CiriWitch napisał(a):heheh... szalona... wybacz, ale administracja to zryta rzecz
wg mnie oczywiście
nie da się tego ani ogarnąć ani zrozumieć... przeklinam ją.
pozdrasie
Administracja to nie moja pasja
Za dużo niepotrzebnych głupot
Wybrałam ten kierunek z pewnych ... 'przyszłościowych' względów. Jest może mało ciekawy (delikatnie powiedziane) ale już napisałam, 'przyszłościowe'
sprawy mnie ku niemu skłoniły. I nie żałuję 
Olga napisał(a):Demurrer napisał(a):Olga napisał(a): ... 'przyszłościowych' względów.
a to ciekawe,
mogłabyś rozwinąć![]()
powiązania .... mafijne
Demurrer napisał(a):Biorąc pod uwagę niesamowitą nadprodukcję prawników, którzy przez to muszą starać się o stanowiska urzędnicze, nie do końca widzę jak na takim rynku pracy ma znaleźć się administratywista.

WZT napisał(a):ale przynajmniej ma chyba wieksze szanse na prace jako czlowiek po studiach niz ten bez tych studiow... nie zapominajmy ze na ten kierunek konczy sie w 3 albo 5 lat(niewiem czy UMK wprowadzilo podzial na dwu stopniowe studia) a przez tyle lat zawsze cos moze sie zmienic na rynku pracy... jesli wprowadzili dwu stopniowe studia to jeszcze lepiej- bo zawsze mozna sobie magistra zrobic z czegos innego niz czysta administaracja....
Zamierzam zrobić 2 w 1
czyli magisterkę z Administracji i potem magisterkę z Prawa na bazie licencjackiej adm.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość