możesz to rozwinąć, może w osobnym wątku.Palacz napisał(a):mam prawo walczyć o to aby Polska była Polską a nie wylęgarnią żydowskich rządów
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Palacz napisał(a):Masz prawo do wyrażania swoich opini. Czy ty mnie lubisz czy nie nic mnie to nie obchodzi właśnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj schodzi na psy. Dzięki bierności jest rozkradany, i rządzony przez byle jakich ludzi. Nie jestem wszechpolakiem i gardze nimi tak samo jak Pis i Po. Moje ideały kształtuje sobie sam i mam prawo walczyć o to aby Polska była Polską a nie wylęgarnią żydowskich rządów . Nie nawołuje nikogo do zabójst , nie wyzywam to jakim ja jestem antysemitą?
MarTin napisał(a):"Wkrótce każdy posiadacz komputera może stać się przestępcą. Ministerstwo Kultury pracuje nad ustawą, w myśl której więzienie grozi każdemu, kto posiada urządzenie do kopiowania CD, choćby nawet w domu."
źródło
No dobra..pisze prace magisterską, która posiada dużo fotek itp i nie mam w domu drukarki. I co ? co mam z nią zrobić? boże..wiekszego absurdu w życiu nie słyszałem..karać za posiadania nagrywarki buhahaha według ich rozumowania posiadanie videa również powinno być karalne

Palacz napisał(a):Masz prawo do wyrażania swoich opini. Czy ty mnie lubisz czy nie nic mnie to nie obchodzi właśnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj schodzi na psy. Dzięki bierności jest rozkradany, i rządzony przez byle jakich ludzi. Nie jestem wszechpolakiem i gardze nimi tak samo jak Pis i Po. Moje ideały kształtuje sobie sam i mam prawo walczyć o to aby Polska była Polską a nie wylęgarnią żydowskich rządów . Nie nawołuje nikogo do zabójst , nie wyzywam to jakim ja jestem antysemitą?
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości