To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...
przez McCool » piątek, 9 cze 2006, 23:19
z takich porionionych pomysłów to skrobanke powinni robić

-

McCool
- Rycerz forum
-
przez Foreigner » piątek, 9 cze 2006, 23:44
Wybaczcie slownictwo, ale to jest skrajny debilizm
Kolejna ustawa IV RP.
Boze widzisz i nie grzmisz.
-
Foreigner
- Weteran
-
przez Palacz » sobota, 10 cze 2006, 07:40
Głosujcie nadal na koalicje i żydów to niedługo za drukarke zamkną bo można pieniądze fałszować.
-
Palacz
- Dyskutant
-
przez r00t » sobota, 10 cze 2006, 13:19
Palacz napisał(a):Głosujcie nadal na koalicje i żydów to niedługo za drukarke zamkną bo można pieniądze fałszować.
...antysemityzmu to my nie szerzymy na tym forum, ani przejawów jakiejkolwiek nietolerancji na jakimkolwiek tle...
-

r00t
- Administrator
-
przez Foreigner » sobota, 10 cze 2006, 14:22
Prawda. Natomiast z drukarka niezle dolozyl. Jezeli te przepisy z nagrywarka w tle wejda w zycie to wszystko w tym kraju juz jest mozliwe.
-
Foreigner
- Weteran
-
przez astic » sobota, 10 cze 2006, 16:57
-

astic
- Mistrz klawiatury
-
- Gadu-Gadu: 1821978
przez Demurrer » sobota, 10 cze 2006, 17:31
Nagrywarka nie będzie chyba urządzeniem które wypełniałoby dyspozycję projektowanego art. 12a.
Artykuł wydaje się nierzetelny w tym zakresie.
Ponadto, może ktoś zaproponuje jak wdrożyć te niefortunne przepisy UE z jak najmniejszym uszczerbkiem. Sądzę, że batalia została przegrana na etapie przygotowywania Dyrektyw UE.
-

Demurrer
- Gwiazdor
-
przez Palacz » sobota, 10 cze 2006, 18:03
...antysemityzmu to my nie szerzymy na tym forum, ani przejawów jakiejkolwiek nietolerancji na jakimkolwiek tle...
Po pierwsze mam prawo do wyrażania opini nazwanie kogoś żydem nie jest przejawem antysemityzmu . Pomyśl czy jak ktoś Ciebie np. w Niemczech nazwie Polakiem to odrazu jest faszystom?. Mam prawo się domagać by w Polsce rządzili Polacy. I nie rozumie ludzi , którzy torelują taką sytuacje.
-
Palacz
- Dyskutant
-
przez Foreigner » sobota, 10 cze 2006, 18:41
Palacz zaraz temat rozmowy zejdzie na anty semtyzm. Moze piszmy raczej o prawach autorskich.
-
Foreigner
- Weteran
-
przez j0shu4 » sobota, 10 cze 2006, 19:45
Palacz napisał(a):...antysemityzmu to my nie szerzymy na tym forum, ani przejawów jakiejkolwiek nietolerancji na jakimkolwiek tle...
Po pierwsze mam prawo do wyrażania opini nazwanie kogoś żydem nie jest przejawem antysemityzmu . Pomyśl czy jak ktoś Ciebie np. w Niemczech nazwie Polakiem to odrazu jest faszystom?. Mam prawo się domagać by w Polsce rządzili Polacy. I nie rozumie ludzi , którzy torelują taką sytuacje.
wszechpolaku najpierw naucz sie dobrze czytac i pisac po polsku
potem dochodz swoich praw , prawo do wolnosci wypowiedzi to nie prawo napasci na innych
ja np. ciebie juz nie lubie - mam prawo to wyrazic ? z drugiej strony nie chce aby krajem rzadzili analfabeci
-

j0shu4
- Moderator
-
przez Palacz » niedziela, 11 cze 2006, 08:24
Masz prawo do wyrażania swoich opini. Czy ty mnie lubisz czy nie nic mnie to nie obchodzi właśnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj schodzi na psy. Dzięki bierności jest rozkradany, i rządzony przez byle jakich ludzi. Nie jestem wszechpolakiem i gardze nimi tak samo jak Pis i Po. Moje ideały kształtuje sobie sam i mam prawo walczyć o to aby Polska była Polską a nie wylęgarnią żydowskich rządów . Nie nawołuje nikogo do zabójst , nie wyzywam to jakim ja jestem antysemitą?
-
Palacz
- Dyskutant
-
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze