Młodzi - pogonieni

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » piątek, 9 cze 2006, 11:03

Achaja napisał(a):
Demurrer napisał(a):
Achaja napisał(a):

"brawo" dla Ciebie Długoimienny za obiektywizm

Dla Ciebie też za to samo:)

Ja przeczytasz moją wcześniejszą wypowiedź to będziesz wiedział, czy jestem obiektywna

Jedna, czy druga wypowiedź niekrytyczna wobec prezydenta i już według Ciebie wystąpił nieobiektywizm. Ciekawe.

Może w tropieniu braku obiektywizmu zwrócisz swe oczęta na innych dziennikarzy, np. tych wypowiadających się na forum? Jest taki jeden wyjątkowo obiektywny. Naprawdę.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 9 cze 2006, 11:10

Achaja napisał(a):
Powtarzam - cały czas odnosiłam się do formy, jaką zastosował HB.

Ja od głowy naszego miasta wymagam zachowania na pewnym poziomie.

HB mógł zaprosić ich do siebie do gabinetu i powiedzieć, co o tym myśli, ale forma, którą zastosował jest dla mnie nie do przyjęcia

Nie mówię teraz o komentowanym wydarzeniu.

Bawi mnie Twoja nagła potrzeba poszukiwania obiektywizmu wśród dziennikarzy. :)
Demurrer
Gwiazdor

Re: Młodzi - pogonieni

Postprzez ewe » piątek, 9 cze 2006, 11:52

Easy Rider napisał(a): Prezydent powiedział mniej więcej " wy to jesteście nienormalni"

Nawet zakładający temat nie zacytował słów prezydenta dokładnie ,więc skąd wiadomo ,że użył tych słów bezposrednio do "wnioskujących"
ewe
Gwiazdor

Postprzez Didi » piątek, 9 cze 2006, 11:58

ewe obejrzyj sobie potworke wydarzen dnia slowa "jestescie nienormalni' zostaly skierowane do Lukasza i jego kolegi a nie do redaktora Banasia...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez pluskwa » piątek, 9 cze 2006, 12:37

Obrazek
pluskwa
Twardziel

Postprzez BLAaa » piątek, 9 cze 2006, 12:53

Do tego miejsca zaliczyc moge slowa pierwszego, że nawet jak odwoła marka, to nie będzie obsadzał stołka, bo ma super naczelnikow.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez pluskwa » piątek, 9 cze 2006, 13:07

Długoimienny napisał(a):Ja też widziałem. I się zastanawiam, jak bardzo TKK wejdzie jeszcze w realizację kampanii wyborczej kołobrzeskiej Paltformie i wszystkim przybocznym. Widzę, że tylko TKK została zaproszona przez Młodych Demokratów na wręczenie petycji, inne media nie, ale to mnie od pewnego czasu nie dziwi.
Przynajmniej otwarcie opowiedaja się po jakiejś stronie. Jeżeli tak jest, rzecz jasna.
pluskwa
Twardziel

Postprzez Foreigner » piątek, 9 cze 2006, 14:32

Długoimienny napisał(a):Co cię zaskoczyło w mojej wypowiedzi? Wskaż jej stronniczość. To raz. Dwa. Uważam, że tylko ludzie o nienormalnej kulturze politycznej mogą przyjść z kamerą do urzędu i żądać na piśmie od prezydenta zatrudnienia swoich ludzi. Widziałaś kiedyś, aby telewizja pokazywała, jak podania składa PiS, SLD, SDPl albo inne przybudówki młodzieżowe? Tak zachowują się normalni ludzie? Oczywiście, że nie. Chyba, że ich celem było sprowokowanie pewnych zachowań i pokazanie się przed kamerą. Mam nadzieję, że są dumni i awansują w swojej organizacji. [/b]

Pokaz mi w miescie te przybudowki mlodzierzowe :]

Panie redaktorze nie rozumiem pana zalu. Nie zostal pan zaproszony :?: Jezeli tak to w sumie blad SMD powinno zaprosic na to wszystkie media. Byloby wie cej smiechu. Z tego co widzialem w TV pan redaktor zarzucil SMD niedostarczenie rozgi panu rzecznikowi. Przewodniczacy SMD oiecal wtedy wlasnie panu, ze tym razeem bedzie inaczej. Slowa dotrzymal. Mysle, ze jezeli byloby to zrobione przez biuro podawcze to nawet by tego nie przeczytal :]

Zreszta niezle jaja." Jestescie nienormalni" :lol: Popisal sie kultura.
Foreigner
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg