Grube mury ocieplono nie wiem, dlaczego.
Jeżeli dla Ciebie grubość murów jest kryterium decydującym o tym czy budynek ocieplać czy nie to sorry, ale jest to kryterium co najmniej zabawne.

qrczak napisał(a):Grube mury ocieplono nie wiem, dlaczego.
Jeżeli dla Ciebie grubość murów jest kryterium decydującym o tym czy budynek ocieplać czy nie to sorry, ale jest to kryterium co najmniej zabawne.
hefajstos napisał(a):BLAaa napisał(a):Bo w ciagu jednej kadencji doprowadził do wyprzedania iluś tam działek w strefie uzdrowiskowej, bo wciąż nie mamy planu zagospodarowania przestrzennego, bo chce opędzlować Podczele, mimo, że tego planu nie ma, bo doprowadził do zmniejszenia nakładów na zajęcia pozalakcyjne w szkołach w tym roku i to znacznie, bo nie przystapił do programu budowy mieszkań socjalnych, bo na wszystko ma projekty w szufladach, mimo, że nie wszystko projektów wymaga, bo przebudowywuje wszystkie ulice miejskie w planach, zamiast w sporej części zastosować powierzchniowe utwardzanie nawierzchni, bo mimo, że obiecał tuz po wyborach, to do tej pory nie zrobiono parku nadmorskiego (ma projekt!), No i w końcu ładuje kasę w "inwestycje", które nie przełoża się na dochód brutto miasta, a wręcz wpędzą miasto w dodatkowe koszty, zwalnia ludzi i przegrywa w sądach.
Jego polityka zarządzania miastem to przykład entropii. Niech przykładem tego bedzie Adabar.
Ja nie wiem BLAaa co mam napisać ,nabijasz się ze mnie?
1.Działki są po to, żeby na nich coś powstawało,oczywiście zgodnie z przeznaczeniem ,co faktycznie ma miejsce,tym samym powstają miejsca pracy i wpływy podatkowe.Ta śpiewka ze sprzedażą działek może tylko trafiać do jakiegoś kompletnego laika w tych sprawach.
2.Podczele chciał opędzlowąć twój kolega z SLD, trefnej na dodatek firmie za dwie "bułki" za metr i było dobrze.Za H.B radni zdecydują czy sprzedać i za ile i co ma tam powstać.
3.Nakłady na zajęcia pozalekcyjne są w olbrzymiej wielkości, jest ich tyle ile było. Nauczyciele czasami nie są w stanie ich zrealizować.
4.Nakłady na oświatę spadły na krótki okres,co związane było z obniżeniem subwencji o 700 tys.złotych przez twoje SLD de facto.
5.Prezydent Bieńkowski najszybciej jak tylko mógł, pomimo dalszego wzrostu obciążeń miasta zrekompensował to nauczycielom-podniósł dodatek motywacyjny oraz za wychowawstwo, rozpoczął program termomodernizacji szkół,pobudował boiska-niebawem reszta.
6.Ulice i chodniki po raz pierwszy od kilkunastu lat zaczynają wyglądać tak jak powinny-nakłady.Wymienić Ci ?
7.Mieszkania powstają w koszarowcach.
8.W parku nadmorskim już zrobiono piękne ogrodzenie,niebawem reszta.
9.Wymień te inwestycje ,które nie dadzą dochodu miastu.
10.Prezydent dobiera sobie najlepszych współpracowników.Znasz już wynik sprawy apelacyjnej?
11.O Adabarze decyduje dyrektor MOK i nic Ci do tego.Czy w/g Ciebie powinny tereny powojskowe w Podczelu pozostać niezagospodarowane,wszystkie działki nadmorskie,no może krowy tam się mają pasać.Czy o to chodzi?
A tak po krótce to widzę to tak: każdy chonik i ulica zrobiona w mieście nie może Ci ,Wam przez gardło przejść,a jak będą pieniądze z Podczela to już w ogółe z posłem żałobę ogłosicie,no bo znowu coś pięknego powstanie.Tu nie chodzi o to co się robi tylko kto robi,ale to boli nieprawdaż BLAaa
hefajstos napisał(a):To już kolejny atak histerii, a może sraczka przedwyborcza posła Karpiniuka.
Poseł Karpiniuk w ostatnim czasie słynie tylko i wyłącznie z konferencji i apeli, które wraz ze zbliżającymi się wyborami przybrały na sile.
Apel Hefajstosa.
Panie Karpiniuk, wiceprezydenta dobiera sobie prezydent,tak stanowi prawo i zwykła logika.To kto kandyduje na prezydenta i gdzie, ustanawia dana jednostka-człowiek,we wsparciu pewnej grupy ludzi, która zwie się partią lub zapleczem politycznym.Prezydent Bieńkowski jest kandydatem centroprawicy na prezydenta,tej samej, z której za knucie został pan wyrzucony i co ciekawe nie przez p.Bieńkowskiego tylko przez całą resztę osób z centroprawicy, poznali się na panu.
Apeluję ,aby nauczył się pan nie apelować w sprawach ,w których nie ma pan prawa apelować.Nie zniosę już pana głupich apeli w telewizji,zacznę posądzać,że jest pan infantylnym człowiekiem.
resztę Twoich przemyśleń przemilczę. 
hefajstos napisał(a):Easy, a tak na poziomie Roberta to chociaż raz mógłbyś napisać ? Ja wiem , że nie masz wiedzy w wielu sprawach ,powtarzasz tylko to co usłyszysz.
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości