, w domu z paczką znajomych
, a może ktoś się wybiera na MŚ do Niemiec?? 
, w domu z paczką znajomych
, a może ktoś się wybiera na MŚ do Niemiec?? 
pastor napisał(a):przez to ze ja czlowiek nie zyciowy sportowo to pewnie bede saczyl browara przed jakims filmem albo dlubal cos w kompie albo poczytam sobie jakas ksiazke...meczu(ów) raczej ogladac nie bede![]()
![]()
pastor napisał(a):Flo napisał(a):profanacja
heh jakos reprezentacje w kosza, w noge mnie nie interesuja... siatke kobiet czasem ogladam ale to dla pocieszenia oka i samego siebie![]()
![]()
!pastor napisał(a):Wirnik napisał(a):pastor napisał(a):Flo napisał(a):profanacja
heh jakos reprezentacje w kosza, w noge mnie nie interesuja... siatke kobiet czasem ogladam ale to dla pocieszenia oka i samego siebie![]()
![]()
sorrrrrryyyyy...ale poprę kolegę wczsniejszego.....profanacja!
przepraszam drogich panow, profanacja bo nie jestem kibicem i nie przyjmuje narzucanych norm fana sportow? niestety wyznacznikiem mezczyzny to nie jest piwo i darcie ryja do telewizora monotonnych tekstow typu "[beeep], szmata, goooool, sedzia [beep]", nie interesuje mnie to, wisimito, zyczac naszym jak najlepszych wynikow... ja wychodze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!.....ja nie ignorowałem papieza...a ty nie potępiaj pilki noznej....a zresztą ...moje CIOTKI tez nie oglądają pilki noznej.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości