Flo napisał(a):ilu z Was jest pewna na 100% ze zaspiewa bezblednie hymn przy wiekszej publice, dziennikarzach czyhajacych na kazdy najmniejszy blad. No kto bedzie taki smieszny i powie ze na 100% dobrze zaspiewa?![]()
Mysle ze wiele osob, machnelaby takiego kwiatka jak prezes Jaroslaw![]()
![]()

cichy napisał(a):Flo napisał(a):ilu z Was jest pewna na 100% ze zaspiewa bezblednie hymn przy wiekszej publice, dziennikarzach czyhajacych na kazdy najmniejszy blad. No kto bedzie taki smieszny i powie ze na 100% dobrze zaspiewa?![]()
![]()
dlatego te 'wiele' nie jest prezydentem. przemowy sie nauczyl i ladnie mowil, a hymnu to juz nie laska. mniejsza juz o rytm, glos, czy wyczucie taktu, ale ten smutek, brak zaangazowania. jakby spiewal sto lat tesciowej
jak dla mnie zenada

Flo napisał(a):cichy napisał(a):Flo napisał(a):ilu z Was jest pewna na 100% ze zaspiewa bezblednie hymn przy wiekszej publice, dziennikarzach czyhajacych na kazdy najmniejszy blad. No kto bedzie taki smieszny i powie ze na 100% dobrze zaspiewa?![]()
![]()
dlatego te 'wiele' nie jest prezydentem. przemowy sie nauczyl i ladnie mowil, a hymnu to juz nie laska. mniejsza juz o rytm, glos, czy wyczucie taktu, ale ten smutek, brak zaangazowania. jakby spiewal sto lat tesciowej
jak dla mnie zenada
no on tez nie jest prezydentem
oj wiadomo o co cho

Flo napisał(a):daze do tego ze bycie prezydentem, prezesem, kimkolwiek jeszcze nie zobowiazuje nas do pieknego spiewuA to ze seplenia, zawdzieczaja pewnie mamusi i tatusiowi
cichy napisał(a):Flo napisał(a):daze do tego ze bycie prezydentem, prezesem, kimkolwiek jeszcze nie zobowiazuje nas do pieknego spiewuA to ze seplenia, zawdzieczaja pewnie mamusi i tatusiowi
to przeciez napisalem, ze nie chodzi o glos, rytm, itd., ale wygladal i brzmial jakby wogole sie nie przygotowal

Flo napisał(a):cichy napisał(a):Flo napisał(a):daze do tego ze bycie prezydentem, prezesem, kimkolwiek jeszcze nie zobowiazuje nas do pieknego spiewuA to ze seplenia, zawdzieczaja pewnie mamusi i tatusiowi
to przeciez napisalem, ze nie chodzi o glos, rytm, itd., ale wygladal i brzmial jakby wogole sie nie przygotowal
lepiej jakby z playbacku walnal?

cichy napisał(a):Flo napisał(a):szybko odpisujesz, masz pdoobne geny do Olci
bo ja szybki Lopez jestem![]()
![]()
Tylko nie strzelaj focha jak inii, zartowalem Cichaczu 
Flo napisał(a):cichy napisał(a):Flo napisał(a):szybko odpisujesz, masz pdoobne geny do Olci
bo ja szybki Lopez jestem![]()
![]()
szkoda ze myslenie nie idzie w parze z szybkosciaTylko nie strzelaj focha jak inii, zartowalem Cichaczu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości