moj komentarz brzmi:

On przesadza:/ Myśli że jemu można wszystko :/
Gość sie poczuł faktycznie bogiem niech zagra sezon w anglii to sie nie pozbiera. Jak mu nie pasuje gra to niech biega po boisku z ochroniarzami.
niby czemu brazylia ma być lepiej traktowan.jak ktoś dąży do remiśów to jego sprawa.oni by chcieli tylko wygrywać.Rozumiem różne rzeczy,ale nie widzę powodu aby jednych piłkarzy lepiej traktować
niż innych.Dla mnie wszyscy są wartościowi i wszyscy powinni byc tak samo dobrze pilnowani.Ideą sportu jest "fair play" i równość zasad...
"Wszystkie drużyny czekają na nas i będą grały ze zdwojoną uwagą. To bardzo ważne, by sędziowie rygorystycznie stosowali przepisy. Wynika to z naszego stylu gry - przeciwko nam wszystkie zespoły głównie się bronią" - przyznał 26-letni RonaldinhoFlo napisał(a):" Ale ja się nie znam..." - odpowiedz na tekst Mafi
ja tam nic śmiesznego nie wyczytałam... Flo napisał(a):"
(...) Od kiedy to jakis pilkarz bedzie pouczal sedziow jak maja wykonywac swoja prace w meczach z Brazylia?
Ja nie czepiam sie tego ze ma byc gra fair, ale czepiam sie NAWOLYWANIA do odpowiedniego sedziowania w MECZACH BRAZYLII. Kumaju?

Ronaldinho jest tak popularny ze na calym swiecie dziennikarze szukaja tylko jego bledow, chocby jezykowychFlo napisał(a):"
- Kod: Zaznacz cały
"Wszystkie drużyny czekają na nas i będą grały ze zdwojoną uwagą. To bardzo ważne, by sędziowie rygorystycznie stosowali przepisy. Wynika to z naszego stylu gry - przeciwko nam wszystkie zespoły głównie się bronią" - przyznał 26-letni Ronaldinho
No tego to onet sobie chyba sam nie wymysli co? Od kiedy to jakis pilkarz bedzie pouczal sedziow jak maja wykonywac swoja prace w meczach z Brazylia?
Ja nie czepiam sie tego ze ma byc gra fair, ale czepiam sie NAWOLYWANIA do odpowiedniego sedziowania w MECZACH BRAZYLII. Kumaju?

Roman napisał(a):czy przypadkiem pan Graham Poll nie będzie sędziował meczu "kanarków"?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości