.Pomijając to ,że wyszedł po prostu na jelenia to nie rozumiem dlaczego chce jeszcze dobierać współpracowników prezydentowi.Moja sąsiadka,taksówkarz, który mnie wiózł w pewne miejsce i wielu innych twierdzili,że to pierwsze stadium choroby,zdrowy człowiek takich głupot nie opowiada..hefajstos napisał(a):Ale jazda.Naiwnych przybywa z godziny na godzinę.Wystarczy rzucić tylko temat, a już zaczyna się kłapanie językami.Ale mam ubaw.
Zaskakujący dla mnie jest kolejny już apel najbardziej dziwacznego posła trzeciej ,a może czwartej RP.Znowu apelował do pana prezydenta![]()
.Pomijając to ,że wyszedł po prostu na jelenia to nie rozumiem dlaczego chce jeszcze dobierać współpracowników prezydentowi.Moja sąsiadka,taksówkarz, który mnie wiózł w pewne miejsce i wielu innych twierdzili,że to pierwsze stadium choroby,zdrowy człowiek takich głupot nie opowiada..
hefajstos napisał(a):Ale jazda.Naiwnych przybywa z godziny na godzinę.Wystarczy rzucić tylko temat, a już zaczyna się kłapanie językami.Ale mam ubaw.
BLAaa napisał(a):hefajstos napisał(a):Ale jazda.Naiwnych przybywa z godziny na godzinę.Wystarczy rzucić tylko temat, a już zaczyna się kłapanie językami.Ale mam ubaw.
A mi się wydaje, że wcale ubawu nie masz. Jak naczelny chciał wymienić wicka, to powinien to był zrobic bez kłapania jęzorem. A tak zrobiła sie poruta...
hefajstos napisał(a):Ale jazda.Naiwnych przybywa z godziny na godzinę.Wystarczy rzucić tylko temat, a już zaczyna się kłapanie językami.Ale mam ubaw.
Zaskakujący dla mnie jest kolejny już apel najbardziej dziwacznego posła trzeciej ,a może czwartej RP.Znowu apelował do pana prezydenta![]()
.Pomijając to ,że wyszedł po prostu na jelenia to nie rozumiem dlaczego chce jeszcze dobierać współpracowników prezydentowi.Moja sąsiadka,taksówkarz, który mnie wiózł w pewne miejsce i wielu innych twierdzili,że to pierwsze stadium choroby,zdrowy człowiek takich głupot nie opowiada..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość