Kadra na MŚ

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez fern » wtorek, 30 maja 2006, 19:23

Licze, ze ktos wrzuci na net fragmet, w ktorej Polska traci druga bramke.
fern
Ważniak

Postprzez Mafi » wtorek, 30 maja 2006, 19:28

fern napisał(a):Licze, ze ktos wrzuci na net fragmet, w ktorej Polska traci druga bramke.

Jesooo... lepiej nie... masakra po prostu...

Aż nie wiem czy płakać czy się śmiać... hyh...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez fern » wtorek, 30 maja 2006, 19:44

Ja do końca meczu czekałem tylko na studio, aby ujrzeć powtórke :lol:
fern
Ważniak

Postprzez Mafi » wtorek, 30 maja 2006, 19:46

fern napisał(a):Ja do końca meczu czekałem tylko na studio, aby ujrzeć powtórke :lol:

Spoko, coś mi się widzi, że przez kilka najbliższych dni- żeby nie powiedzieć miesięcy, ta bramka będzie non stop pokazywana heheh... przy każdej możliwej okazji... boska była po prostu [smilie=wacko.gif]

:football: :football: :football: :football: :football: :football: :football: :football: :football: :football:

Mam nadzieję, że jednak się chłopaki wezmą w garść... ekhm... :/
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Martius » wtorek, 30 maja 2006, 20:16

:roll:
ahhhhhhh nadzieja matka glupich :)
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Hnitek » wtorek, 30 maja 2006, 21:54

http://bramkaroku.patrz.pl/ troche słaba jakość :P
Hnitek
Ważniak

Postprzez qrczak » wtorek, 30 maja 2006, 22:31

piter_Radzikowo napisał(a):zachowanie kibicow a raczej jeb[eeep] piknikow na slaskim to jedna wielka kompromitacja!!!

i jak zawodnicy maja myslec o nastepnym meczu gdy tutaj ponad 30 tysiecy ludzi woli dopingowac kolumbie niz wspomagac swoich zawodnikow ktorzy jada na mistrzostwa!!! szkoda gadac!!!

JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI!!!

ps. Zgadzam sie ze Boruc tez mogl sie lepiej wykazac przy straconej bramce , bo wygladalo to jakba lezal i sie opalal....

A to co pokazała nasza reprezentacja to może mistrzostwo było :?:
Mi się podobała reakcja kibiców (poza gwizdami przy każdym kontakcie Kuszczaka z piłką).
Szczególnie podobało mi się gromkie "ole" dla Kolumbijczyków.

P.S. Janas chyba z Niemiec już nie wróci.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez qrczak » środa, 31 maja 2006, 11:11

to wlasnie widac jakim jestes kibicem a raczej pseudokibicem. Zamiats wspierac swoja druzyne narodowa wola dopingowac inna reprezentacje!!! to samo tyczy sie tych wszytkich ludzi ktorzy byli na slaskim, ktorzy o prawdziwym dopingowaniu nie maja zielonego pojecia!!!!

najlepsze bylo to ze gwidali na POlakow , a jak juz bramke nasi strzelili to krzyczzeli jeszcze jeden!!! brak slow na jeb[eeep] popcornow- niech [beeeeeeep] ogladac mecze przed telewizorem a nie na stadionie!!!

troske sie [beeeeep]!!! :evil:

Sorry, ale ten mecz w wykonaniu naszych kopaczy to była żenada. Ale masz rację. Bardziej normalne od gwizdania na miernych kopaczy jest krzyczenie przez cały mecz: "Strzelcie k****m gola". To jest prawdziwe dopingowanie i ten kto to krzyczy to jest dopiero kibic.
Francuscy kibice też ostatnio wygwizdali swoich piłkarzy i ciekawe czy się Francuzi obrazili. Nasi kopacze juz się poobrażali, Boruc na przykład. To co zaprezentowali może nie zasługiwało na gwizdy, ale na śmiech i pożałowanie na pewno. A to, że nasi kibice dopingowali przeciwników. Co w tym złego :?:

Zapomniałem. Przez cały mecz powinni krzyczeć: "Strzelcie k****m gola". Wtedy byliby dobrymi kibicami. Piłkarze dostali to na co zasłużyli, oni się nie starają to kibice też nie mają obowiazku się starać.
Twoja ubarwiona wyzwiskami wypowiedź też jest chyba oznaką prawdziwego kibica. To tyle.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Foreigner » piątek, 2 cze 2006, 08:31

Mysle, ze kibice wyladowali swoja frustracje. Wielu nie pogodzilo sie z skladem reprezentacji (mnie rowniez sie on nie podoba) a mecz i porazka z Kolumbia byly tylko okazja do wyrazenia niezadowolenia. Po prostu w swoj sposob powiedzieli "A nie mowilismy". Szkoda, ze tak to sie skonczylo.
Foreigner
Weteran

Postprzez kulA » piątek, 2 cze 2006, 10:19

piter a czy prawdziwym kibicowaniem bylo pare lat temu wygwizdywanie kukuczki na meczach kotwicy? to tez bylo gwizdanie na naszego, a jednak nasi "prawdziwi kibice" tak wlasnie robili
kulA
Rycerz forum

Postprzez Flo » piątek, 2 cze 2006, 21:46

Klik

Teledysk swietnego Bartka Kalinowskiego, wystepowal kiedys na Wodnikusie w Kg
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Hnitek » środa, 7 cze 2006, 22:07

Kod: Zaznacz cały
Czechy zwyciężyły w symulacji Mundialu przeprowadzonej na podstawie "2006 FIFA World Cup'.

Wydawca gry - Electronic Arts przeprowadził symulację, z której wynika, że nadchodzące Mistrzostwa Świata w piłce nożnej wygra reprezentacja Czech, pokonując w finale faworyzowaną Brazylię. EA przeprowadziło bardzo dokładną symulację każdej z faz Mistrzostw począwszy od grupowej, a na finale skończywszy.

Otrzymane wyniki były dość zaskakujące. W całym turnieju podyktowano tylko jeden rzut karny, co przy 64 rozegranych meczach jest dość zaskakujące, ale to dopiero początek niespodzianek. Najlepszy wynik osiągnęła drużyna Kostaryki, która awansowała aż do ćwierćfinałów, a najgorzej poszło Włochom i Portugalczykom, którzy zakończyli Mundial na pierwszej rundzie.

Również polska drużyna zakończyła Mistrzostwa w fazie grupowej, co z kolei nie jest aż takim zaskoczeniem. Na szczęście to była tylko symulacja, a prawdziwe wyniki poznamy juz wkrótce.

Mam nadzieje, że scenariusz z Kostaryką i Polską się nie sprawdzi :twisted:
Hnitek
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: sport